FORUM ERZURUM BARIŞ MANÇO?YU UNUTMADI

Tarih: 01.01.0001 00:00
FORUM ERZURUM BARIŞ MANÇO?YU UNUTMADI

Forum Erzurum’da, Retrobüs Grubu Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarını seslendirerek ölümünün yıl dönümünde O’nu yanlız bırakmadı. Neşeli ve hüzünlü dakikalarla zaman tünelinde yolculuk yapan ziyaretçiler bir kez daha büyük usta Barış Manço’yu andı. 
31 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde Forum Erzurum’da geçen hafta sonu nostalji dolu saatler yaşandı. 60`ların, 70`lerin ve 80`lerin efsane sanatçıları Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray ve İlhan İrem gibi daha birçok ismin şarkılarını yorumlayan Retrobüs Grubu, nostaljik iki konser için Forum Erzurum’da sahne aldı.
7’den 70’e herkesin severek söylediği 100’den fazla şarkıdan oluşan repertuarlarından örnekler seslendiren grup, ziyaretçileri adeta geçmişe doğru yolculuğa çıkardı. Grubun seslendirdiği şarkılarla nostalji doruğa çıkarken, müzik severler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konser sonrası Retrobüs üyeleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen ziyaretçiler, Forum Erzurum’da gerçekleşen keyifli etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.