Aydemir: ?Dadaş meşrepli çocuklarımız tek kelimeyle muhteşem´

Aydemir ?Kurban Olim Vatana´ şarkısını gözyaşlarıyla paylaştı

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Aydemir: ?Dadaş meşrepli çocuklarımız tek kelimeyle muhteşem´

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası Ortaokulu öğrencilerince gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonuna destek etkinliğine katılarak, öğrenci, eğitimci ve velilerin milli coşkusunu paylaştı, şehitler için yapılan duaya ortak oldu, küçük öğrencilerin yüreklerinden dökülen, ?Allah Kahraman Ordumuzu Daima Muzaffer Kılsın´ dualarına katıldı. 
AFRİN ŞEHİTLERİNE VEFA
Palandöken ilçesi Kayak Yolunda bulunan Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası Ortaokulu öğrencilerinin konuğu olan Milletvekili Aydemir, Okul Müdürü Murat Yiğit ve öğretmenlerin organize ettiği Afrin Şehitlerine Vefa etkinliğine katıldı.
PALANDÖKEN EĞİTİM VİZYONUNA ÖVGÜ
Etkinlikte veli, öğrenci ve eğitimcilerle istişare eden, ilçe eğitim vizyonu ve beklentileri hakkında görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, ?Palandöken İlçemiz eğitimde her geçen gün çok daha iyi noktalara yürüyor. Ç.M. İşverenler Sendikası okullarımız buna en iyi örnektir. Ziyaret edip, öğretmenlerle, öğrencilerle sohbet ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz şahsında bütün kadroyu tebrik ediyoruz.´ dedi.
?KURBAL OLİM VATANA´
Okul Öğrenci korusu tarafından seslendirilen İsmail Başaran´ın ?Kurban olim Vatana´ şarkısına gözyaşlarıyla iştirak eden Milletvekili Aydemir, ?Dadaş meşrepli bu çocuklar muhteşemmm! Bu kıvamda evlatları olan milleti kim alt edebilir?! Diyorlar ki: ?Kurban olim vatana/ Vatanın bayrağına/ Onu candan severem...
Kurban olim ayına/ Ayına yıldızına/ Onu candan severem... Bu okul öğrencilerine yöneticilerine ve velilerine şükran´ dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı