BB Erzurumspor için seri galibiyet vakti

BB Erzurumspor, önündeki 5 maçı kazanarak seri yakalayıp süper lig biletini önceden almak istiyor. Dadaşları 5 hafta sonunda zorlu rakipler bekliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurumspor için seri galibiyet vakti

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligde hafta sonu evinde ağırladığı Balıkesirspor´u zorda olsa 1-0 yenerek önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdıran BB Erzurumspor´da, bir tandan galibiyetin sevinci yaşanırken diğer yandan da takımdaki ?zor gol´ atma sebepleri araştırılıyor. Gol yollarında oldukça zorlanan mavi beyazlı takımda, özellikle de kapanarak savunma yapan takımlara karşı oldukça zor maçlar ortaya çıkıyor.

ERKAN SÖZERİ GÜNÜ KURTARMA DERDİNDE

Teknik Direktör Erkan Sözeri´nin ?önemli olan 3 puanı almak´ mantığı ile baktığı duruma, spor otoriteleri ise ?gelecek için tehlike verici bir durum´ yaklaşımında bulunuyor. Erkan Sözeri´nin günü kurtarma derdinde olmasının geçici bir çözüm olacağı görüşünde birleşen spor otoriteleri, İstanbulspor maçında olduğu gibi son dakikalarda yenilecek gollerin takımı süper lig hedeflerinden etme gibi bir tehlikesi olacağını hatırlatıyorlar.

/resimler/2020-1/29/1810003486811.jpg

HEDEF 5 MAÇLIK SERİ

Balıkesirspor galibiyeti ile puanını 34´e çıkaran BB Erzurumspor´un önünde, 5 maçlık bir seri galibiyet yakalayabileceği bir fikstür var. Haftaya ligin sondan üçüncü sırada yer alan takımı Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan B Erzurumspor, sonraki hafta evinde Keçiörengücü ile karşılaşacak. Adanaspor deplasmanına gidecek olan mavi beyazlı takım, evinde Bursaspor´u ağırlayacak. Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, Menemenspor ile Kazım Karabekir stadyumunda karşılaşacak. BB Erzurumspor´un 5 maçlık fikstürüne bakıldığında, oynayacağı takımları yenecek güçte olan bir Erzurumspor karşımıza çıkıyor.

SONRAKİ HAFTALARDA ZORLU RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ

Dadaşların bu maçları kayıpsız atlatması gerekiyor. Sebebi ise sonraki haftalarda, Hatay, Akhisar gibi zorlu deplasman maçları bulunuyor. Teknik heyet ve yönetimin oynanacak olan 5 maçlık seriyi iyi değerlendirmek için çalışmalar yaparak futbolcuları da bu yönde motive ettiği, bu 5 maçtan alınacak galibiyetlerin takımın süper lige çıkmasında belirleyici olacağı görüşünde hemfikir olunduğu öğrenildi. Bu arada Balıkesirspor maçının ardından 1 gün izin verilen futbolcular, haftaya oynanacak olan Boluspor maçının hazırlıklarına da tesislerde başladı.