Büyük Birlik Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Recep Şendur, bir Tugay Medya kuruluşu olan Flash fm´e konuk oldu.

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Büyük Birlik Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Recep Şendur, bir Tugay Medya kuruluşu olan Flash fm´e konuk oldu.

Zarif Yıldız ve Sercan Çetin´in hazırlayıp sunduğu Seçime Doğru programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Şendur, başkanlık adaylığı sürecinde yürütecekleri seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

İKİNCİ MARKETLERE TELEFERİK VE TURİZM ÇARŞISI

Projelerinden bahseden Şendur´un, en dikkat çekici proje söylemlerinden birisi, başkan olduğu takdirde,  ikinci marketler kısmına yapmayı düşündükleri Turizm çarşısı ve Palandöken Turizm Merkezi arasında kurmayı planladıkları Teleferik sistemi. Turistlerin Palandöken´den ilçe merkezine ziyaretlerini kolaylaştırmak ve yine ilçe merkezinde ilçe bütçesine katkıda bulunmalarını sağlamak maksadı taşıyan projelerinin çok ses getireceğine inanan Şendur; ?Palandöken ve ilçe merkezi arasında kurulacak bu bağlantı ilçe esnafına katkı sağlayacak. Yine ikinci marketler civarında ki projelerimizden olan Kent Meydanı da ilçenin çehresini değiştirecek ? dedi.

ET VE SÜT ENTEGRE TESİSLERİ

Adayın  iddialı projeler arasında yerini alan bir diğer projesi ise Et ve Süt entegre tesisleri. Palandöken ilçesine bağlı köylerde, köylülerin işini kolaylaştırmak ve katma değere katkıda bulunmak maksatlı, belediye bünyesinde kurmayı planladıkları tesislerden bahseden Şendur; ?Nasip olursa başkanlığı devraldıktan sonraki ilk işlerimiz arasında bu iki tesis var. Köylülerimizin işlerini ve işleyişini kolaylaştırmak asli görevlerimizdendir. Biz adil bir yönetim sergilemeye talibiz. Bize oy versin vermesin, bütün ilçede yaşayan vatandaşlarımız bizim başımızın tacıdır ?dedi.

İLÇE MERKEZİNE BANKA, ELEKTİRİK, SU VE DOĞALGAZ ÖDEME NOKTALARI

Palandöken ilçesinde yaşayan vatandaşların, çoğu konuda Yakutiye´ye bağımlı kaldıklarını belirten Şendur, bu ilçede yaşayan vatandaşların, Doğalgaz, elektrik, su ve banka ödeme işlemleri ile alakalı mağduriyet yaşadıklarını belirtirken; ?Palandöken´de yaşayan vatandaşlarımız, bu işlemlerini Yakutiye´de değil, yine kendi ilçelerinde halledebilmeli. Bizler bunu sağlayacağız ?dedi. 

HALK GÜNÜNÜ KALDIRACAĞIZ

Şu an mevcutta uygulanan halk günlerini kaldıracağını belirten Recep Şendur; ?Halk gününü kaldıracağız. Halkın bir günü olamaz. Her gün halk günüdür. Vatandaşlarımız ne zaman isterse bize ulaşabilir. Belediyemizin kapısı herkese mesai gün ve saatlerinde açık olacak. Derdi sıkıntısı olanın derdini çözeceğiz. Ayrıca şehit ailelerine de bazı hizmetleri ücretsiz vereceğiz. Bunu da belirtmiş olmak istiyorum  ?dedi.