Dadaş Adana´da ev sahibi gibi oynayacak!

BB Erzurumspor, bu hafta karşılaşacağı Adanaspor maçına, deplasmanda seyirci avantajı ile çıkacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaş Adana´da ev sahibi gibi oynayacak!

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor´a, PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Adanaspor´un Erzurumspor ile oynayacağı maçta, sadece Erzurumspor taraftarları yer alacak. TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor ile küme düşmeme mücadelesi veren Adanaspor, Pazartesi günü karşı karşıya gelecek.

 

PFDK´DAN 1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYMAMA CEZASI ALDILAR

Adanademirspor ile Çukurova derbisi olarak adlandırılan maçta karşılaşan ve kaybeden Adanaspor, BB Erzurumspor maçına mutlak kazanmak için çıkacak. Taraftarı ile birlikte zor günleri geride bırakmak isteyen Adanaspor´a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu´ndan  (PFDK) kötü haber geldi. Kurul, Adanaspor ile Adana Demirspor takımlarına, geçen hafta oynanan maçta meydana kalan kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynama cezası verdi.

ERZURUMSPOR DEPLASMANDA SEYİRCİ AVANTAJI İLE OYNAYACAK

Adanaspor´a 1 maç, Adana Demirspor´a ise 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Adanaspor cezasını, BB Erzurumspor maçında çekecek. Önemli bir deplasman maçına seyirci avantajı ile çıkacak olan BB Erzurumspor, Adanaspor´u yenerek çok önemli bir avantaj yakalamak istiyor. Adanaspor taraftarının olmayacağı maçta, BB Erzurumspor taraftarları ise kendileri için ayrılan misafir takım tribününde olacaklar. BB Erzurumspor Adana´da ev sahibi gibi oynayacak, seyirci avantajını kullanarak açtan mutlak 3 puanla ayrılmak için mücadle verecek.