Erzurum´da karikatür yarışması düzenlenecek

Erzurum´da ??Dilimiz Kimliğimizdir, Türkçe´miz Vatanımızdır´ konulu karikatür yarışması düzenlenecek. Dereceye girenlere para ödülü verilecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Erzurum´da karikatür yarışması düzenlenecek

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) koordinesinde, Erzurum´da ??Dilimiz Kimliğimizdir, Türkçe´miz Vatanımızdır´ konulu karikatür yarışması düzenlenecek.  Erzurum´da merkez ve tüm ilçe ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı Karikatür Yarışmasının detayları belli oldu. Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER), Erzurum´un mizah dergisi Fırfırik ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde gerçekleşecek Karikatür Yarışması için başvurular 13 Mart 2020 tarihine kadar kabul edilecek. Sonuçların 30 Mart tarihinde açıklanacağı yarışma için eserlerin okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor.  A 4 kağıda çizilmesi gereken eserler için boya ve kalem sınırlaması olmadığı açıklandı. Yarışmada dereceye girenlere ise para ödülü verilecek.  Karikatür yarışmasında 1. olan yarışmacıya 1.000 TL, 2. olan yarışmacıya 750 TL ve 3. olan yarışmacıya da 500 TL ödül verilecek.

Ayrıca ilk 3 öğrenciye başarı belgesi ile 1 yıllık Dil ve Edebiyat Dergisi aboneliği hediye edilecek. Yanı sıra mansiyon kazanan 3 öğrenciye ise başarı belgesi ile sürpriz hediyeler verilecek.