Hüseyin Üneş ile Acun Ilıcalı buluştu

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş ile Acun Ilıcalı, akşam yemeğinde Erzurumspor´u konuştu...

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hüseyin Üneş ile Acun Ilıcalı buluştu

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

Erzurum´lu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, İstanbul´da akşam yemeğinde bir araya geldi. İki Dadaş, Erzurumspor´u konuştu. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarına ise, çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.  Erzurum´lu ünlü televizyon ve sunucu Acun Ilıcalı ve BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, İstanbul´da akşam yemeğinde bir araya geldi. Mavi beyazlı takım için daha önce bir çok organizasyon gerçekleştiren ve Kulübe verdiği destek ile Erzurumspor camiasının takdirini kazanan Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyetindeki program çekimlerinin ardından geldiği İstanbul´da, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

´´ERZURUMSPOR İÇİN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM´´

TFF 1. Lig´de şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde 50 puan ile 2. sırada bulunan mavi beyazlı  takımın gidişatı hakkında Başkan Hüseyin Üneş´ten bilgiler alan Acun Ilıcalı, şampiyonluk yolunda başarılar dilerken, gönlünün de her zaman Erzurumspor´la olduğunu vurguladı. Erzurum´u ve Erzurumspor´u çok sevdiğini her fırsat´da dile getiren ünlü sunucu Acun Ilıcalı, "Erzurum´lu olmaktan gurur duyuyorum. Zaten bunu defalarca televizyon programlarında da belirttim. Erzurum insanının ne kadar mert ve ne kadar devletine milletine bağlı olduğunu anlatmama gerek yok. Erzurumspor içinde elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. İnşallah takım Süper lige çıkarsa bende üzerime düşeni yapmaya hazırım"dedi.

´´ACUN BEYİN GÜZEL DİLEKLERİNE ŞAMPİYON OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUZ´´

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise, Acun Ilıcalı´nın Erzurum ve Erzurumspor sevgisini çok iyi bildiklerini ifade ederek, "Acun bey sağ olsun kulübümüz için büyük destekler verdi ve vermeye de devam ediyor. Bizler de yönetim ve şehir olarak Acun beyin güzel dileklerine şampiyon olarak cevap vermek istiyoruz. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı kulübüm adına çok teşekkür ediyorum"dedi. Başkan Üneş, ayrıca sosyal mvdya hesabından da buluşma ile ilgili görsel paylaşıp, ´´ Bugün sevgili Acun Ilıcalı ile keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Her zamanki gibi konumuz kadim şehrimiz Erzurum ve sevdamız Erzurumspor´umuzdu. Takımımıza ve şehrimize ilgisinden ötürü değerli @acunilicali´ya teşekkür ediyorum.´´ notunu paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.