Hüseyin Üneş´ten Sehiç açıklaması!

Hüseyin Üneş: ´´Bu ligde hiç kimseye ödenmeye paraları Sehic´e ödeyerek bünyemizde tuttuk.´´

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hüseyin Üneş´ten Sehiç açıklaması!

 -ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Ibrahim Sehic´in Beşiktaş a transfer dedikodulaı ile ilili açıklamalarda bulundu. Üneş, "Her futbolcu Beşiktaş´a gitmek ister " dedi ancak amalatı da ekledi...Beşiktaş´ın BB. Erzurumspor forması giyen 31 yaşındaki tecrübeli kaleci Ibrahim Sehic´i transfer etmek istediği iddia edildi. Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan BB. Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, önemli açıklamalarda bulundu.

´BİR HAKKI VARSA ZATEN İSTEDİĞİ YERE GİDER´

Ibrahim Sehic´in kendileri için önemli bir oyuncuları olduğunu belirten Hüseyin Üneş, ?İlk 2 için son 6 haftada çok önemli maçlarımız var. Lige ara verildi ve bizi zor bir süreç bekliyor. Sehic´de bizim kaptanımız. Bu süreçte bu konulara çok girmek istemiyoruz. Şu anda futbolcularımız için transferi konuşmak hem camiamızı üzecektir hem de takımımıza zarar verecektir. Lig bitince futbolcunun bu anlamda bir hakkı varsa zaten istediği yere gider.? dedi.

´´SEHİC´E HİÇ KİMSEYE ÖDENMEYEN PARALARI ÖDEDİK´´

Ibrahim Sehic´in kalan maçlar için psikolojisinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Üneş,  ?Her kulübün bir futbolcuya talip olması en doğal hakkıdır. Buna da saygımız sonsuz. Bu ligde hiç kimseye ödenmeye paraları Sehic´e ödeyerek bünyemizde tuttuk. Moral, motivasyon ve psikolojisi geride kalan 6 haftada bizim için çok önemli. O yüzden çok konuşulmasını istemiyoruz.? diye konuştu.

BİZE GELEN BİR ŞEY YOK

Beşiktaş Kulübü´nün kendileriyle iletişime geçmediğini söyleyen Hüseyin Üneş, ?Beşiktaş camiası da çok büyük bir camia. Her futbolcu Beşiktaş´a gitmek ister ve gitmek için can atar. Futbolcuları da o açıdan anlayabilirim. Ama Beşiktaş´tan da şu ana kadar bize gelen bir şey yok.? İfadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Erzrumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek´ te konu ile ilgili daha önce yaptığıaçıklamada şunları söylemişti: ? Ibrahim Sehic çok önemli bir oyuncu bizim için. Milli Takım oyuncusu. Karakterli ve yetenekli bir oyuncu. Türkiye´deki en iyi 5 kaleciden biri bana göre. Sehic´in Beşiktaş´a gideceği iddiaları bize de geliyor. Lig bittikten sonra ne taraf için hayırlı olacaksa o karar vereceğiz. Hem Sehic için hem takım için. İyi kaleci ve iyi çalışıyor. Hayırlısı olur. Bu takımı hep beraber lige çıkaracağız ve daha sonra bu durumları konuşacağız. Onun son haftalarda  performansına ciddi ihtiyacımız var."