Kafası karışık futbolcular takıma zarar veriyor!

Transfer dedikoduları nedeniyle gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında istenilen futbolu ortaya koymayan Taylan, İbrahim Sehiç, Emrah Başsan gibi isimler, Muzaffer hocanın as kadroyu oluşturamamasında da en büyük etken oluyorlar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kafası karışık futbolcular takıma zarar veriyor!

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

B.B Erzurumspor´da adı transfer edilecek futbolcular listesinde olan ancak şuana kadar resmi teklifin yapılmadığı futbolcular, kafalarının karışık olması ve beklenti içerisine girmeleri nedeniyle antrenmanlarda istenilen verimi sağlayamıyorlar. En son Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında ciddiyetten uzak bir futbol ortaya koyan Taylan Antalyalı, İbrahim Sehic, Emrah Başsan gibi isimler ile daha önce takımda kalacağını açıklayıp sonradan fikir değiştirerek büyük tepki çeken İbrahim Akdağ, kafaları karışık olduğu için teknik heyet ile de uyum içinde çalışamama sorunu yaşıyorlar.

MUZAFFER HOCA DA BU DURUMDAN RAHATSIZ

özleşmeleri devam eden bu isimlerin adının transfer dedikodularında anılması ve menajerlerinin akıllarını karıştırması nedeniyle şimdilerde takıma zarar verdikleri düşünülüyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer´İn de bu durumdan rahatsız olduğu öğrenildi. Muzaffer hocanın transfer gündemindeki oyuncuların her an başka bir takımla anlaşabilecek olması nedeniyle aklındaki kadroyu da tam anlamıyla oluşturamadığı, bu nedenle as kadro ile ilgili sık sık yeni alınan isimlere de şans vererek her ihtimali değerlendirdiği öğrenildi.

SAKATLIK KORKUSU İLE HAZIRLIK MAÇLARINDA YETERİ KADAR MÜCADELE ETMİYORLAR

Süper ligde mücadele eden isimler arasında yer alan ve sözleşmeleri devam ettiğinden Erzurumspor´da şuan için devam eden bu isimlerin, ayrıca süper lig havasından da henüz kutulamadıkları gözleniyor. En son oynanan Hatayspor maçında da bu isimlerin gerek maç öncesi antrenmanlarda gerekse maç esnasında oyuna yeterince önem vermedikleri gözlerden kaçmadı. Akılları karışık olan bu futbolcuların ayrıca başka bir takıma transfer olma ihtimalini de düşünerek sakatlanma korkusu ile hazırlık maçlarına yeteri kadar asılmadıkları da bilinen bir gerçek. Kader-kısmet gerçeğini görmezden gelen bu futbolcular, Erzurumspor´dan Alanyaspor´a transfer olan Lokman Gör´ün transfer olduktan sonraki ilk hazırlık maçında sakatlanıp sahalardan 6 ay uzak kaldığını da hesaba katmıyorlar.