Milletvekili Aydemir: ?Bu asil millete hizmet boynumuzun borcudur?

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Çok şükür böyle bir Cumhurbaşkanı bizim başımızda var diyen analarımızın niyazı millet hissiyatını ifadede en net örnektir. Bu asil milletle aleme nizam vermek boynumuzun borcudur. Rabbim kolay kılsın? dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Milletvekili Aydemir: ?Bu asil millete hizmet boynumuzun borcudur?


AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Hedef 2023 programı çerçevesinde Maksut Efendi Mahallesi sakinleriyle buluştu. Esnafı ziyaret eden, işyerlerinde Maksut Efendililerin konuğu olan Milletvekili Aydemir, sohbetlere katıldı, onların Zeytin Dalı operasyonu odağında tespit ve öngörülerini paylaştı.
?Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a duyulan minnettarlık zirvede´
Milletvekili Aydemir Erzurum´da Sütevleri olarak bilinen Maksut Efendi Mahallesi ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirmede, ?Maksut Efendi mahallemizde esnaf ve vatandaş ziyareti yaptık. Şükrü nimet bilen insanlarımız ihtiyaçlarını ifade ederken nezaketleriyle de kendilerine hayran bırakıyorlar. Cumhurbaşkanımız?a duydukları minnettarlık ve selam iletme hali ortak talepleri. Onlara müteşekkiriz? dedi.
Tek dua: Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın
Tüm ülke, bölge ve ilde olduğu gibi Maksut Efendi Mahallesinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a kalbi hürmet ve sevginin zirve noktada olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ?Genç-yaşlı bütün hemşerilerimizin ortak duası, Zeytin Dalı Harekatındaki Ordumuzun muzaffer olması. Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize destek zirvelerde şükür? ifadesini kullandı.
Maksut Efendi Ziyaretinde Hasret Ana´nın işyerine konuk edilen Milletvekili Aydemir, ?Sütevlerinde bakkal dükkanı işleten Hasret ablamızın niyazı millet hissiyatını ifadede en net örnektir. Çok şükür böyle bir Cumhurbaşkanı bizim başımızda var. Ve tesbit bizden; bu asil milletle aleme nizam vermek boynumuzun borcudur. Rabbim kolay kılsın? dedi.
Semtteki kahvehaneleri dolaşarak gençlerle de sohbete katılan Milletvekili Aydemir, mahalle halkının milli hassasiyetine kayıt düşerek, ?Gencinden yaşlısına, asil milletimiz ordumuzun muzaffer olması odağında tek yürek. Kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhu doruk noktasında. Rabia hassasiyeti her türlü takdir ve övgünün üstünde. Maksut Efendi Mahallesi sakinlerine minnettarız? değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı