Müdür idi Padişah oldu!

Erzurum İl Kültür Ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz´ın talimatı ile Ramazan münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından "Ah Nerede O Eski Ramazanlar" adlı program düzenlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Müdür idi Padişah oldu!

 

Sinan AYDIN

 Önceki gün İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Kültür Konseyi Başkanı Tayyip Güngör ve konsey üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ücretsiz olarak düzenlen program, Ali Turhan´ın okuduğu Kur´an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Bülbül´ü Şeyda topluluğu semazen gösterisi Oktay Parlar ve ekibinin yer aldığı parlayan yıldızlar tiyatro ekibinin gösterileri yer aldı.

MÜDÜR PADİŞAH KOSTÜMÜ GİYDİ

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, programa katılanların karşısına bir anda Padişah kostümü giyerek çıktı. O anki tabloya göre kısa süreliğine Padişah olan İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Padişah kıyafeti ile yaptığı konuşmada,

?? İnşallah bu Ramazan olduğu gibi diğer ramazan aylarında da böyle program yapılmasını temenni ediyorum. Misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum´´ dedi. Müdür Almaz konuşması sonunda alkış aldı ancak akılara takılan neden Padişah kostümü giyerek sahneye çıktığı sorusu cevap bulamadı.