MÜSİAD Erzurum Şubesi yeni yönetimini basına tanıttı

MÜSAİD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir: Yatırımcıları Erzurum´a çekeceğiz

Tarih: 01.01.0001 00:00
 MÜSİAD Erzurum Şubesi yeni yönetimini basına tanıttı

Sinan AYDIN

 

Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi, yeni yönetimini basınla tanıştırdı. MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat demir, ilde görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Başkan Demir, toplantının sonunda yeni yönetim kurulu ile görev dağılımını açıklandı. 20 kişiden oluşan yeni yönetimi basına tanıtan MÜSİAD İl Başkanı Fuat Demir, yeni yönetim olarak tüm sektörleri kapsayan ve sektörlere katkı sağlamak amacıyla Komisyon Başkanlıkları oluşturduklarını açıkladı.

 

??YATIRIMCILARI ERZURUM´A ÇEKECEĞİZ´´

 

Konuşmasında Erzurum´a yeni yatırımcıların gelmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşması için yoğun mesai harcayacaklarını belirten MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, yatırımcılara gerekli kolaylıkların sağlanması gerektiğini söyledi. Konaklı Kayak Merkezi´nde yatırım için girişimlerinin olduğunu ancak şuana kadar neticelenen bir adım olmadığını hatırlatan Başkan Demir, ayrıca dünya genelinde isim yapmış bir turizm firmasının da Aziziye belediyesi ile görüşmelerinin sürdüğünü, Başkan Oran ile yapılan toplantılarda kendisinin de bulunduğunu açıklayarak, ? Anlaşma olursa bu turizm firması Aziziye ilçesinde termal tesis işletmeciliği yapacak. Bu şekilde istihdamda sağlanacak´´ diye konuştu.

 

İŞTE MÜSİAD ERZURUM  ŞUBESİ´NDE YENİ YÖNETİM VE GÖREV DAĞILIMI

 

MÜSİAD yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Fuat Demir-Şube Başkanı,Sedat Özbek- Bilişim ve Danışmanlık Sektörü Başkan Yardımcısı,Metin Barlak-Sektör Konularından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Abdurrahman Şakiroğlu-Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı,Merhmet Salih Koç-Kurumsal İlişkiler ve Sektörler Komisyon Başkan Yardımcısı,İbrahim Mutlu-Gıda ve Hayvancılık Komisyon Başkanı,Alparslan Dumlu-Eğitim ve Hizmet Sektörü Komisyon Başkanı,Halil Ergün-Yapı Malzemeleri ile Kimyasal Plastik Kauçuk Komisyon Başkanı,Mustafa Tavlaşoğlu-İnşaat Sektörü Komisyon Başkanı,Barışcan Koç-Üniversite ve Genç Müsiad Başkanı,Bülent Erturan-Teşkilatlanma ve Üyelik İlişkileri Komisyon Başkanı,Musa Akçay-Mali İşleri Komisyon Başkanı, Halil Limon-Çelik ve Metal İşleri Sektörü Komisyon Başkanı,Lokman Uzun-Enerji ve Metal İşleri Komisyon Başkanı,Hamza Çatalkaya-Arge ve Dış İlişkiler Komisyon Başkanı,Muhammet Miraç Tayan-Basın Medya ve Turizm Komisyon Başkanı,Uğur Altınkaynak-Sağlık ve Lojistik Sektörü Komisyon Başkanı,Abdulkerim Kavaz-Mobilya ve Orman Ürünleri Komisyon Başkanı,Yunus Efe-Otomobil ve Ulaşım Araçları Komisyon Başkanı,Vahdet Şimşek-Makine ve Perakende Sektörü Komisyon Başkanı,Salih Doğan- Deri ve Tekstil İşleri Komisyon Başkanı