Palandöken ilçesi lokomotif olmalı?

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti´nin Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammed Sunar, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´ı ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Palandöken ilçesi lokomotif olmalı?

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Adaylığının açıklandığı günden beri ciddi manada sahada olduğunu ifade eden Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammed Sunar, seçim çalışmalarını değerlendirerek, projeleri hakkında paylaşımlarda bulundu. ?Palandöken kadar büyük, Palandöken kadar ulu hayallerimiz var? ifadelerini kullanan Sunar, gönül belediyeciliği vurgusunu paylaştı. Palandöken Dağı´nın Türkiye´nin ulusal ve uluslararası markalarından birisi olduğuna dikkat çeken Sunar, ?Palandöken ilçesi ismi ile müsemma olduğu Palandöken markasının en büyük paydaşlarından biri olmalı? dedi.

??TEŞKİLATIMIZ BÜYÜK BİR HEYECAN İÇERİSİNDE´´

Aday gösterilmesinin teşkilatlar açısından bir ilk olduğunu söyleyen Sunar,  ?Seçim çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İl Başkanımızın iyi bir teşkilatı var.  İl Başkanımızın koordine ettiği, il başkanımızın dizayn ettiği, işlevliğini önemli ölçüde harekete geçirdiği iyi bir teşkilatımız var. Teşkilatımız bütün her yerden ciddi manada muvaffak. Ben bir açıdan daha kendimi şanslı addediyorum. Bizim iyi çalışan teşkilatlarımızdan birisi hatta en iyilerinden birisi Palandöken teşkilatı. Palandöken teşkilatı ile beraber gayet iyi çalışıyoruz. Palandöken ilçe teşkilatımızda bizi hamdolsun bağırlarına basıyorlar´´ Biliyorsunuz ben partinin teşkilat işleri başkanı iken aday oldum. Uzun zamandır Erzurum´da ilk defa bir sima, partide fiilen görev yaparken herhangi bir seçilebilecek pozisyona aday gösteriliyor.  Dolayısıyla teşkilatlarımız bundan dolayı büyük bir heyecan içerisindeler. O heyecan şüphesiz bütün adaylara yansıyor. Bunun için onlara çok teşekkür ediyorum. Gayet iyi çalışıyoruz. Sahada insanlardan gayet iyi dönüş alıyoruz. İnsanlar uzun zamandır teşkilatlarla ilgili olarak bir beklenti içindeydiler. Tıpkı Erzurum´da, bu beklentiye cevap bulduğu için memnun. Bizde insanlarla gayet iyi hasbihal içerisindeyiz. Taleplerini dinliyoruz? ifadelerine yer verdi.

??KAHVEDE OTURAN İNSAN KADAR SIRADANIM´´

Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnuniyetini de dile getiren başkan adayı Muhammed Sunar, ??Erzurumlular her zamanki hamiyet perverlikleri ile bizi bağırlarına basıyor. Bende bundan memnuniyet duyuyorum. Neticede bende muhatap bulduğumuz insanlardan kendimi ayırmıyorum. Bende onlar gibi birisiyim. Neticede orada kahvede oturan bir insan kadar sıradanım. Herkesle beraberiz hepimiz. Kimi zaman esnaf bizimle beraber. Komşularımıza rastlıyoruz arkadaşlarımıza rastlıyoruz. Gayet içten, gayet güzel.  Zaten gönül belediyeciliği de bunu ifade ediyor. Esasında belediye işi gönül işi dediğimiz de bu. Gönül işi belediyeciliği dediğimiz şey de temelde buna tekabül ediyor´´ şeklinde konuştu.  

??PALANDÖKEN İLÇESİ LOKOMOTİF OLMALI´´

Seçilmesi halinde Palandöken ilçesi için ne gibi projeleri olduğu yönünde bir soru üzerine Başkan Sunar, açıklamalarına şöyle devam etti: ?Palandöken kadar büyük, Palandöken kadar ulu hayallerimiz var. Yani kısacası hayalimiz Palandöken. Bu hususta çok güzel projelerimiz var. İlçemizde Birinci ve ikinci marketler civarında epey bir eskimiş dükkân stokumuz var, işyeri stokumuz var. Onlarla ilgili bir proje hazırlığımız var. Yanı sıra ben temelde bu dönem vizyonumuzu şöyle koyuyorum. Bizim Palandöken ilçesi ismi ile müsemma olduğu Palandöken markasının en büyük paydaşlarından biri olmalı. Palandöken Türkiye´nin ulusal markalarından, hatta uluslararası markalarından birisi. Dolayısıyla Palandöken ilçesi bu hususta en önemli paydaşlardan olmalı, lokomotif olmalı, elini taşın altına sokmalı. Bu hususta da Palandöken belediyesi üzerine düşeni bihakkın yapabilmeli, yoğun bir şekilde faaliyet yapabilmeli. Bu dönem temel vizyonumuz Palandöken dağını ifa ettiği kış turizminden kış sporlarından yeterince faydalandırabilmektir.´´