Palandöken Kalkınma Vakfı gençlerle buluşuyor

Merkezi Erzurum´da bulunan Palandöken Kalkınma Vakfı, Erzurum´a ve Erzurum gençliğine yönelik faaliyetleri ile takdir topluyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Palandöken Kalkınma Vakfı gençlerle buluşuyor

 

Sinan AYDIN

 Gez mahallesi gez cami yanında bulunan Vakıfta her Cuma günü gençlerle buluşmalar düzenlenip, gündeme dair çeşitli sohbetler gerçekleştiriliyor. Özellikle lise çağındaki gençlerin boş zamanlarını heba etmemeleri ve sokaklardaki tehlikelerden uzak durmaları adına çok anlamlı olan buluşmalar, takdir topluyor.

SOBETLER EDİLİP YEMEKLER YENİLİYOR?

??Palandöken Kalkınma Vakfı Liseler Komisyonu olarak, iyi olma ve iyiliğe öncülük etme gayretinde olan gençlerimizle her Cuma buluşuyoruz´´ çağrısını gerek çevresindekilere gerek se sosyal medya aracılığı ile duyuran Vakıf, ?? İyiye, güzele, aşka, heyecana, insana dair konular konuşuyoruz. Soframızı paylaşmaya, demli çayımızı içmeye, en önemlisi muhabbetimize katılmaya tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz´´ diyerek te gençleri vakfa davet ediyor. Cuma sohbetlerinde gündeme ve Erzurum´a dair sohbetler ediliyor, faydalı kitaplar okunuyor, yemekler yenilip zamanın en güzel şekilde değerlendirilmesi amaçlanıyor.

SOHBETLERE ÜNİVERSİTEDEN ÖĞRETİM ÜYELERİ KONUŞMACI OLARAK KATILIYOR

Tüm masrafların Vakıf bünyesinde karşılandığı buluşmalara ilgi, her geçen gün artıyor. Palandöken Kalkına Vakfı´nda ayrıca Pazartesi günleri ?İslam Tarihi Sohbetleri´, Perşembe günleri ?Asr-ı Saadet Sohbetleri´ ve ?Medya ve Algı Yönetimi´ başlıklı sohbetler de yapılıyor. Sohbetlere Atatürk Üniversitesi´nden öğretim üyelerinin yanı sıra ismi Erzurum´la özdeşleşmiş kişilerde konuşmacı olarak katılıyor.