Taraftardan birlik çağrısı

BB Erzurumspor taraftarları, Keçiörengücü maçı öncesi birlik çağrısı yaparak tüm taraftarları maça çağırdılar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Taraftardan birlik çağrısı

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´un dalgalı gidişatı ile ikiye bölünen taraftarlar, ligde iyi bir sıralamada yer alan takımın başarısının devam etmesi için kenetlenme çağrısı yaptılar. Mavi beyazlı taraftarlar, bu anlamda yarın oynanacak olan Keçiörengücü maçında stadın dolması için sözleştiler. BB Erzurumspor´un kupa maçında Trabzonspor´a 5-0 yenilmesi sonrası, taraftarlar teknik direktör Erkan Sözeri´ye sahaya sürdüğü kadro nedeniyle büyük tepki göstermişti.

CEFAKAR TARAFTAR KENETLENME ÇAĞRISI YAPTI

A spor televizyonundan canlı yayımlana maçta takımın kötü futbolu ve farklı mağlubiyet nedeniyle Erzurum´un bir Türkiye´ye rezil olduğunu düşünen taraftarlar, Erkan Sözeri´yi istifaya davet etmişti. Mavi beyazlı yönetimin sessiz kaldığı gelişmeler üzerine, iş yine taraftarlara düştü. Cefakar taraftarlar, BB Erzurumspor´un evinde çok önemli bir Keçiörengücü maçı olduğunu hatırlatıp kenetlenme  çağrısı yaptılar. Başta taraftar gurupları olmak üzere birçok taraftar, sosyal medya hesaplarından birlik ve beraberlik mesajları yayımlayarak, ?? Vakit kenetlenme vakti. Futbolda istemesek te her türlü sonuç olabilir.

HAYDİ MAÇA

Takımımız kupada kötü bir mağlubiyet aldı ancak lig devam ediyor ve takımımız ikinci sırada Süper lige çıkmak için mücadele veriyor. Şimdi birlik olup kenetlenerek futbolcu kardeşlerimizin ve teknik heyetin yanında olalım. Kötü gidişat devam ederse yönetim gerekeni yapar. Bizim taraftar olarak futbolcularımızın yanında olmamız ve 90 dakika boyunca destek vermemiz lazım. İnanıyoruz ki, futbolcu kardeşlerimizde ellerinden geleni yapıp Keçiörengücü maçında 3 puan alacaklardır. Çünkü başka Erzurum ve başka Erzurumspor yok´´ diye konuştular.