Tarihi mekanda bayramlaşma

Erzurum Valiliği tarafından tarihi Yakutiye Medresesi´nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tarihi mekanda bayramlaşma

Yakutiye Medresesi´ndeki programa; Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Mustafa Ilıcalı, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, 9´uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmanın olduğu tarihi mekâna gelen Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Vali Azizoğlu´na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlayan Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Vali Azizoğlu, çocuklara çikolata ve çeşitli hediyeler dağıttı.
Bayramlaşma sonrasında Başbakan Yardımcısı Akdağ ve beraberindeki protokol, Emniyet Müdürlüğü, Bölge Jandarma ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına da katılarak polis ve askerlerin Kurban Bayramı´nı kutladı.
Daha sonra Şehit Piyade Uzman Onbaşı Vedat Topaloğlu ve Gazi Abubekir Durmuş´un ailesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Akdağ ve Vali Azizoğlu, ailelerin bayramını kutladılar.