TÜRKÜCÜ KÜLTÜR MÜDÜRÜ MEST ETTİ

100.Yılında "100.Yıl Korosu" konser verdi...

Tarih: 01.01.0001 00:00
 TÜRKÜCÜ KÜLTÜR MÜDÜRÜ MEST ETTİ

 

-ÖZEL-

Erzurum´da düzenlenen ´´100.Yılında ´100.Yıl Korosu´ konseri büyük beğeni topladı. Konserde, İl Kültür Müdürü Cemal Almaz´ın yanık sesiyle söylediği ´Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni ´  türküsü dakikalarca ayakta alkışlandı.

Sinan AYDIN

Milli Mücadelenin 100.Yılı etkinlikleri, Erzurum´da farklı tarihlerde yapılan birbirinden güzel programlarla kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Erzurum Valiliği himayesinde kurulan 100.Yıl Korosu, konser düzenledi. Necip Fazıl Kısa Kürek Kültür Merkezinde düzenlenen konsere, Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KORO ÜYELERİ KAMUDA ÇALIŞAN VE EMEKLİ OLMUŞ PERSONELLER

Büyük ilginin olduğu 100.Yıl Korosu´nun  Türk Halk Müziği konseri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Konserin en ilginç yanı ise, koroda bulunanların hepsinin kamuda çalışan ya da emekli olmuş personellerden oluşuyor olmasıydı. Kamuda çalışan yöneticiler ile yine kamu da çalışan personel ve emekli olan kamu görevlilerinden oluşturulan "100,Yıl Korosu", birbirinden güzel Türk Halk Müziği parçalarını seslendirerek dinleyenleri mest etti.  

TÜRKÜCÜ KÜLTÜR MÜDÜRÜ MEST ETTİ

100.Yıl korosunda yer alan İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Cemal Almaz ise yanık sesi ile seslendirdiği ´Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni´ parçasıyla büyük beğeni kazandı ve dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. On parmağında 10 marifet olan Kültür Müdürü Almaz, seslendirdiği türkideki yorumu ile de profesyonel sanatçılara taş çıkarttı. 100.Yıl Korosunun ardından sahne alan minik bar ekibinin bir birinden güzel bar gösterisi seyircilerden alkış aldı. Program sonrası Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz 100.Yıl Korosunu kutlayarak çiçek takdim etti.