Dadaş atmaca avına çıkacak

Muzaffer hoca, antrenmanda oyuncularına Çaykur Rizespor'un artılarını ve eksilerini anlatıp kafasındaki oyun kurgusunu antrenmanlarda oyuncularına ezberletiyor.

Tarih: 02.11.2022 13:48 Güncelleme: 02.11.2022 13:48
 Dadaş atmaca avına çıkacak

Sinan AYDIN

Ligin en gğüçlü takımlarından olan Lider Eyüpspora son s'anye golü ile yenilen Erzurumspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor'u yenerek evinde kaybetti maçı telafi etmek sitiyor. Spor Toto 1. Ligin 12. haftasıonda dplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılalacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

CAMİA RİZE MAÇINDAN PUAN YADA PUANLAR BEKLİYOR

Eyüpspor karşısında başarılı bir mücadele ortaya koymalarına rağmen son saniyede yedikleri golle büyük üzüntü yaşayan futbolcular, Rizespor maçından üç puan almak için kenetlendiler. Muzaffer Bilazer'in maç bitmek üzereyken akla zarar oyuncu değişikliği hamlesi sonrası Hakem Kutluhan Bilgiç’in 3 dakika olan uzatma süresini artırması ile 45+ 4.5'uncu dakikada  yediğimiz golle Lidere mağlup olmanın hüznünü yaşayan camia, Rizespor maçından puan yada puanlar alınacağı konusunda umutlu.

AYNI MÜCADELE BU MAÇTA DA BEKLENİYOR

Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda oyuncularından Eyüpspor maçını unutup Çaykur Rizespor maçına odaklanmalarını istedi. Oyuncuların Eyüpspor karşısında ortaya koydukları mücadele için tebrşik eden Bilazer, aynı mücadeleyi Rizespor maçında da istedi. Muzaffer hoca, antrenmanda oyuncularına Çaykur Rizespor'un artılarını ve eksilerini anlatıp kafasındaki oyun kurgusunu antrenmanlarda oyuncularına ezberletiyor. Spor Toto 1. Ligin 12.hafta maçında, Çaykur Rizespor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 4 Kasım Cuma günü akşam saat 20.00'da Rize Didi stadyumunda oynanacak olan mücadelenin hakem triosunun bugün açıklanması bekleniyor.