Kar altında neşeli antrenman

Hava yolu ile Erzurum'a dönen futbolcular ve teknik heyet, uçaktan iner inmez İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 02.12.2021 19:10
 Kar altında neşeli antrenman

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kar yağışı sonrası oluşan beyaz örtü, futbolcuları hem zorluyor hem eğlendiriyor. Spor Toto 11. ligin 15. haftasında Kazım Karabekir stadyumunda İstanbulspor'u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

KAR ALTINDA RENKLİ ANTRENMAN

Elverişsiz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Tuzlaspor maçı sonrası İstanbulspor maçının ilk idmanını İstanbul'da Galatasaray'ın tesislerinde yapan mavi beyazlı futbolcular, Erzurum'a dönüşte kar yağışı ile karşılaşmışalardı. Kar altında antrenmanlarına ara vermeden devam eden futbolcular, zaman zaman zorlansalar da çoğu zaman karın tadını çıkararak keyifli dakikalar geçirerek antrenmanlarına renk katıyorlar. Dünkü antrenman da hava güneşli olsa da zemin ve saha kenarları kar birikintileri ile kaplıydı.

ERKAN HOCA OYUNCULARINA İSTANBULSPOR'U ANLATIYOR

Futbolcular hem antrenman yaptılar hem de zaman zaman kartopu oynadılar. Teknik Direktör Erkan Sözeri, futbolcularına İstanbulspor'un eksilerini ve artılarını anlatıp taktik çalıştırdı. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan Eren Tozlu, Tuzlaspor maçında kasığında çekme olmasından dolayı kadroya alınmamıştı. Tecrübeli futbolcunun durumunun iyiye gittiği  ve İstanbulspor maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Spor Toto 1. Ligin 14 haftasında 4 Aralık Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Kazım Karabekir stadyumunda saat 13:30'da oynanacak.