Sakat ve cezalılar düşündürüyor

Cumartesi günü Deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacak olan Erzurumspor'da, sakat ve cezalı oyuncular teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Tarih: 02.12.2022 12:28 Güncelleme: 02.12.2022 12:28
 Sakat ve cezalılar düşündürüyor

Sinan AYDIN 

Bandırma maçından aldığı yenilgi ile taraftarlarını üzen Erzurumspor, Cumartesi günü Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Spor Toto 1. Ligin 15. haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olam mavi beyazlı takım, bu maçın hazırlıklarını bugün tmamlayacak. Zorlu müsabaka öncesi hazırlıklarını Kulüp tesislerinde sürdüren mavi beyazlılarda kabus gibi günler yaşanıyor.

HASEK HASTA, SÜLEYMAN VE SHALA SAKAT...

Bandırda maçı öncesi gribal enfeksiyon geçirdiği için kadroda yer almayan Martin Hasek'in hastalığının devam etitği öğrenilirken, Sakatlığı bulunan Süleyman Koç'unda yine Sakarya kaliyesinde yer almayacağı belirtildi. Ayrıca Bandırma maçında sakatlanarak oyundan çıkan Shala'nın da bu zorlu deplasmanda oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.

OLANARE YOK, UMUDUMUZ YİNE EREN...

Yine son karşılaşmada kart gören Olanare'nin de cezalı duruma düşmesinden ötürü kafilede yer almayacağı öğrenildi. Sakaryaspor maçında, Dadaşların tüm umudu, bundan önceki malarda olduğu gibi bu maçta ta Eren Tozlu olacak. Sakat ve cezalı oyunculardan dolayı teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'in Sakarya maçına nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu olurken, takımın Cuma günü uçakla istanbul oradanda otobüsle Sakarya'ya geçeceği öğrenildi.