Adana´da hayatını kaybeden öğrenciler için mevlit okutuldu

Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu´nda, Adana´nın Aladağ ilçesinde özel bir yurtta çıkan yangında hayatını kaybeden 11 öğrenci ve 1 personel için mevlid-i şerif okutuldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Adana´da hayatını kaybeden öğrenciler için mevlit okutuldu

İğdeli Mahallesi İmamı Ahmet Akçay´ın okuduğu Kur´an-ı Kerim tilavetini dinleyen ve yaptığı dualara ?amin´ diyen üniversiteli öğrencilerin, Adana´da yangında hayatını kaybeden küçük kardeşleri için son derece üzgün oldukları gözlendi.
Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu Müdürü Lütfi Macit, ?Adana´da yüreğimizi parçalayan vahim bir olay sonucu11 küçük öğrenci kardeşimiz ve 1 de personel arkadaşımız maalesef hayatlarını kaybettiler. Biz yurt sorumluları her zaman bizlere emanet edilen öğrenci kardeşlerimizi koruyup kollamakla mükellefiz. Bu yangın ve kaybedilen canlar hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Oltu Birlik ve Beraberlik Vakfı olarak yükseköğrenim yurdumuzda hayatını kaybeden kardeşlerimiz için hatimler okuduk ve dualar ettik. Vakıf olarak yaptığımız bu etkinliğin diğer yurtlarda da örnek alınması ve her yurtta bu kardeşlerimiz için hatim duaları okunmasını temenni ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı