Afrin harekatı da unutulmayacak, duvar yazıları da?

JÖH ve PÖH´ler Afrin´e duvar yazıları ile de damga vurdu?

Tarih: 01.01.0001 00:00
Afrin harekatı da unutulmayacak, duvar yazıları da?

?Romayı bilmem ama Raco´yu biz yaktık. #Zeytindalı#Akıncılar?, ?Oğlan evi geldi kız evi nerede #Taşdoğan? , ?#Afrin Hewalsavar makinası ayağınıza geldi??

 

Sinan AYDIN

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin yıldönümünde Türk ordusu yeni bir zafer kazandı. Sabah erken saatlerde ÖSO birlikleri Afrin´in güneydoğu bölgesinden kente giriş yaptı ve ilçede kontrolü sağladı. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrin´e yönelik 20 Ocak´ta başlattığı Zeytin Dalı harekatı, 58. Günüde tamamlandı. ÖSO birlikleri ile birlikte büyük bir kahramanlığa daha imza atan Türk askeri, vatan müdafaası için çıktığı yolda, alnının akıyla zafere ulaştı. Operasyonlar gün gün televizyonlardan son dakika haberlerle duyuruldu. Hatay sınırında kadınlar kendi elleri ile askerlere yemekler hazırladı, Türkiye´nin dört bir yanından yöresel yiyecekler ve hediyeler Mehmetçiklere gönderildi. Milyonlarca vatandaş operasyonda bulunan askerlerimize dualar etti, sosyal medyada ise Afrin ile ilgili mesajlar paylaşıldı. Çanakkale zaferinin yüzbinlerce kahramanının torunları, zaferin 103. Yıl dönümü olan 18 Mart´ta Afrin semalarında Türk bayrağını dalgalandırdı.  

JÖH VE PÖH AFRİN´E DUVAR YAZILARIYLA İMZALARINI BIRAKTI

Afrin zaferi tarih sayfalarındaki yerini aldı, geriye ise hafızalara kazınan duvar yazıları kaldı. Gazeteniz GÜNEBAKIŞ, hafızalara kazınan o duvar yazılarının bir bölümünü okuyucuları için derledi. Polis ve Jandarma Özel Harekat timleri, terörden temizlenen bölgelere de ilginç duvar yazılarıyla imzalarını bıraktı..

İşte JÖH ve PÖH tarafından yazılan komik, eğlenceli ve anlamlı duvar yazıları..

İşte o duvar yazılarından bir bölümü:

?Romayı bilmem ama Raco´yu biz yaktık. #Zeytindalı#Akıncılar?

?Oğlan evi geldi kız evi nerede #Taşdoğan?

?#Afrin Hewalsavar makinası ayağınıza geldi?

?Ne biz öldük ne de gidenlerimiz #AfrinBornovaKomando?

?Afrin starbucks pusat (Starbucks, ABD´li kahve dükkanları zinciridir)?

?#Mardin JÖH. Hani üç yaşında Suriyeli bir çocuk vardı ölünce Allah´a herşeyi anlatacam diyen?Anlatmışın.Allah´ın ordusu çocuğun intikamını almaya geldi??

?Allah var gam yok. JÖH PÖH?

?İki deli bir araya gelmemeliydik PÖH JÖH?

?Dadaşlar otağı 25#Üto baba?

?Mustafa Kemal´in askerleriyiz #JÖH# #Afrin?

?Ya tam susturucaz ya kan kusturacaz?

?Selamün Aleyküm Biz Geldik??

?Pazardan almış basma,
Gülüm yüzünü asma,
Fistan modası geçti,
Giydureceğiz size tanga!.. #Savaş #Türkün #düğünüdür !.. #Afrin?