Aile haftası dolayısıyla el sanatları sergisi açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından Aile Haftası etkinlikleri kapsamında el sanatları sergisi açıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aile haftası dolayısıyla el sanatları sergisi açıldı


Palerium Alışveriş Merkezinde düzenlenen serginin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Palandöken İlçe Mili Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Palandöken Halk Eğitim Müdürü Onur Çaycı, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İsmet Erdal, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü personeli ve çocuklar katıldı. 
ASP İl Müdürü İlbaş, burada yaptığı konuşmada el sanatları sergisinin çocuklarının yeteneklerini geliştirmeleri bakımından önemli olduğunu belirterek, serginin Aile Haftası açıldığını, aile ortamı oluşturmak adına bu durumun önemli olduğunu ifade etti. 
Aile haftası etkinlikleri kapsamında serginin açıldığını anımsatan İlbaş, ?El sanatlarının dokunması, örgü olarak örülmesi, hem sosyal alanda, bir örgü olması psikolojik, ruhsal, sanatsal anlamda bir örgü olması ve sonunda çok güzel motiflerin ortaya çıkması görünürde olan sanatsal motifler, görünmez alemde ise dostluklar ve duyguların yansımasını görebiliyoruz. Bu açıdan Palandöken İlçe Müdürlüğüne, Palandöken Halk Eğitim Müdürlüğüne, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüze, göz bebeğimiz çocuklarımıza ve Palerium AVM´ye teşekkür ediyoruz. Bir aile ortamı oluşturmak bir ailenin varlığını sanatsal olarak ortaya koymak amacıyla sergimiz açıldı. Bu vesileyle Aile Haftasını kutluyorum? dedi. 
Konuşmaların ardından serginin açılışı İlbaş ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı