AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz, Kongre´de Divan Üyeliğine seçildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 3 yıl aradan sonra bugün AK Parti´nin yapılan 3. Olağanüstü Kongresinde Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Divan Üyeliğine seçildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz, Kongre´de Divan Üyeliğine seçildi


Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanlığı, İlçe Teşkilat Başkanları, Belediye Başkanları ve Parti Delegeleri ile Ankara´daki Atatürk Kültür Merkezi´ndeki tarihi kongreye çıkarma yapan AK Parti Erzurum Teşkilatlarının katılımı ile salona giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ?Bir şarkısı sen ömür boyu sürecek. Yürüyeceksin, gençler yürüyecek arkandan, FETÖ, PKK, DEAŞ topunuz gelsin´ tezahüratları ile karşılandı. Tarihi kongrede AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´de Divan Başkanlığı Üyeliğine seçildi.
Erzurum İl Başkanı olarak tarihi kongrede Divan Üyeliğine seçilmekten büyük onur duyduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, ?AK Parti kongreleri bir şölendir, bir bayramdır. İşte güzel bir bayramı bu gün Atatürk Kültür Merkezinde yaşıyoruz. AK Parti Teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a hasretin vuslata dönüştüğü anı yaşıyoruz. Hoş geldiniz Milletin Adamı, Genel Başkanım yolunuz, yolumuz açık olsun.? dedi.
İl Başkanı Öz, MKYK Üyeliğine Efkan Ala´nın olmasından memnuniyetini de ifade ederek, ?Erzurum´umuzun medeni iftiharı, gururu Efkan Ala, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ona karşı sevgisinden ve sadakatinden hiçbir şey kaybetmemiş bir AK Parti neferidir. Ala şüphesiz, en zorlu günlerde de cesurca inandığı değerlerin arkasında durmuş, siyasi çizgisini ve ahlakını kayırmamıştır. Erzurum Teşkilatı olarak hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı