Ak Partili Başkanın yeğeni de Afrin´de görev alıyor

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, katıldığı bir televizyon programında ?Ak Partililerin yakınları neden Afrin´e gitmiyor? diyerek partilileri eleştirenleri mahcup edecek bir açıklamada bulundu. Başkan Öz, yeğeninin şuan Afrin´de savaşın tam ortasında ta

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Partili Başkanın yeğeni de Afrin´de görev alıyor

Sinan AYDIN

?MHP İLE PARALEL BİR ÇALIŞMAMIZ OLACAK?

Naci Ergen´in hazırlayıp sunduğu ve gazeteciler Mahmut Akdağ ve Samet Özünal´ın da katıldığı programda soruları cevaplandıran Mehmet Emin Öz, ?Seçim çalışmalarını nasıl yürüteceksiniz?? şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: ? 16 Nisan´da da paralel , paralel diyeceğim ama paralel yapıyı kastetmiyorum. Çünkü paralel yapı iyi bir yapı değil ama MHP ile paralel bir çalışmamız oldu. Yine eminim öyle bir çalışma olacaktır. MHP´nin de takdir edilecek yönü var. MHP dünyadaki ve çevremizdeki bu sıkıntıdan dolayı bütün eleştirilerini de bir kenara bırakıp milli birlik beraberliği bozacak her şeyi sümenaltı etti ve olanca gücüyle bize destek verdi. Bu hakikaten unutulmaz bir şey. Yarın Türk tarihi yazılırken MHP liderinin bu rolünü tarihçiler görecektir ve bunu çok överek anlatacaktır. İki parti bu duygularla hareket edeceği için ufak tefek olaylar gidişatı etkilemeyecektir. ?

?BENİM YEĞENİM DE AFRİN?DE GÖREV YAPIYOR?

Afrin´de vatan müdafaası için kahramanca bir mücadele verilirken bazılarının mücadeleyi zayıf düşürmek için bir dizi girişimlerde bulunduğunu belirten Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?Bir gazeteci geçenlerde yazı yazmış. AK Parti´de demiyor, AKP´lilerin çocukları gitsin savaşsın diyor. Ben o gazeteciyi aradım, kendisine de söyledim. Şuan oradakiler bizim çocuklarımız. Benim kendi yeğenim askeri doktor olarak şuan Afrin´de savaş alanının içinde. Savaş başlamadan önce Elbab´ da idi. Ondan önce Çukurca´daydı? diye konuştu. Mehmet Emin Öz, bu açıklamalarıyla ?Siyasilerin yakınları torpilli askerlik yapıp terör bölgelerinde görev almıyor´ görüşünün hakim olduğu bir dönemde bir tabuyu da yıkmış oldu. Güvenlik gerekçesiyle Başkan Öz´ün yeğeni ile ilgili isim ve diğer bilgilerini yayımlayamıyoruz.