AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KARADAĞ, PALANDÖKEN’DE YARIŞAN GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMADI…

Polat Renaıssance Otel tarafından gazetecilere özel olarak organize edilen kızak ve snowtube yarışması büyük ilgi görürken, birbirleriyle kıran kırana yarıştı...

Tarih: 01.01.0001 00:00
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KARADAĞ, PALANDÖKEN’DE YARIŞAN GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMADI…

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ, Polat Renaıssance Otel’in düzenlediği kızak ve snowtube yarışmasına katılan gazetecileri yalnız bırakmadı. Aynı zamanda profesyonel kayakçı ve snowboardcu olan Karadağ, habercilerle sohbet etti, kış turizminin önemine vurgu yaptı. 
Palandöken Kayak Merkezi, hafta sonunda oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Polat Renaıssance Otel tarafından gazetecilere özel olarak organize edilen kızak ve snowtube yarışması büyük ilgi görürken, birbirleriyle kıran kırana yarışan habercilere AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ da eşlik etti. Palandöken’in artık bir dünya markası haline geldiğini ve sayılı kış turizm merkezleri arasına girdiğini vurgulayan Karadağ, bu başarının elde edilmesinde kuşkusuz Erzurumlu gazetecilerin büyük payının olduğunu ifade etti. Palandöken’in tanıtılmasında büyük emeği olan gazetecilere, birbirleriyle yarıştıkları bir organizasyonda eşlik etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Karadağ, “Palandöken’i parlayan bir yıldız haline getirmek için el birliğiyle çalışmalı ve güçlerimizi birleştirmeliyiz” dedi.
KARADAĞ: PALANDÖKEN BİR NİMETTİR
“Arif olan anlar” sloganıyla yola çıkan ve bulduğu her fırsatta kış turizmine yönelik plan ve projelerinden bahseden Arif Karadağ, kendisinin de aynı zamanda profesyonel kayakçı ve snowboardcu olduğuna dikkati çekerek, “Palandöken’de sadece bir kez kayak yapma imkanı bulan herkes, kesinlikle buradan vazgeçemez. Çünkü kar kalitesi ve pistlerin fiziki durumu, bir kayak sever için bulunmaz nimet. Şehrimize ve Palandöken’e çok daha fazla turisti çekebilme adına işte bu nimeti değerlendirmemiz gerekiyor. Erzurum’da bu bağlamda akılcı yatırımlara İHTİYAÇ var. Tabi her şeyden önce bu bölgede öncelikle bir cazibe yaratılması gerekiyor. Böyle bir ortamın oluşturulabilmesi için de, medyaya ve medyanın gücüne ihtiyacımız var” diye konuştu.
Gazetecilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Arif Karadağ, Palandöken’in tanıtımına önemli katkılar sunan medya mensuplarını bir araya getiren Polat Renaıssance Otel yetkililerine de teşekkür etti.