Atatürk Üniversitesi Web Sitesi Yenilendi

Atatürk Üniversitesi; kurumsal bilgilerin, haberlerin, duyuruların, etkinliklerin ve daha birçok bilginin yer aldığı yeni web sitesini hizmete sundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Atatürk Üniversitesi Web Sitesi Yenilendi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Sosyal medya ile bağlantılı olan web sitesi ziyaretçilerine daha hızlı ve daha kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Üniversitenin hayata geçirdiği projelerin, yatırımların, duyuru ve etkinlikler ile en güncel haberlerin yer aldığı web sitesi, kolay erişim olanağı sunan interaktif uygulamalarını, faaliyet alanlarını, kurumsal bilgilerini, kuruma ait görselleri, video tanıtımlarını ve daha birçok hizmeti içinde barındırıyor. Özellikle Kurumsal İletişim Direktörlüğü Marka Yönetimi Müdürlüğü tarafından tasarlanan dinamik ?A´ logosunun çeşitli formatlarda kullanılması yeni web sitesinde dikkat çeken unsurların başında geliyor.

REKTÖR ÇOMAKLI DUYURDU

Her an, her ortamda öğrencilerine ve öğretim üyelerine istedikleri bilgiye kolayca ulaşma imkânı sağlamak ve herhangi bir işlemi rahatlıkla yapabilme fırsatı sunmak için web adresinde güncelleme yaptıklarını aktaran Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, www.atauni.edu.tr adresinden yeni web sayfasına kolayca ulaşılabildiğini ve birçok hizmetten yararlanılabileceğini duyurdu. İletişim ve teknoloji çağında olduklarını belirten Rektör Çomaklı: ?Üniversite olarak başta öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz olmak üzere halkımızın Atatürk Üniversitesine daha kolay ulaşması, istek ve taleplerini iletmesi, işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi için gereken tüm hizmetleri veriyoruz. Zaman ve mekân fark etmeksizin herkesin, internet ortamından üniversitemiz ile ilgili birçok işlemi yapması ve bilgilere ulaşması için www.atauni.edu.tr internet web sitemizi yeniledik. Yenilenen web adresimiz ile daha modern bir yüze kavuştuk. Bu vesileyle, yeni web sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. Gelişen dünyaya ayak uydurmak ve temas ettiğimiz her bir bireyin yaşamını kolaylaştırmak adına teknolojik ve fiziksel anlamda tüm hizmetleri vermeye devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu.

 

SADELİK ÖN PLANDA TUTULDU

 

Kullanıcı dostu tasarımıyla göz yormayan web sitesinde sadelik ön planda tutuldu. Yeni web sitesi, mobil cihazların yanı sıra, tabletlerde de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Güncelleme işlemlerinin devam ettiği yeni web sitesi tamamlandıktan sonra daha kullanışlı ve daha modern bir görünüme kavuşmuş olacak.