Aydemir: ?Hınıs yüksek irfanını ortaya koydu´

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ´Hınıs´ta yüksek feraset ve basiret kazandı. Hınıs´ta milli irade vicdanı ve irfanı kazandı. Hınıs´ta yüreği Rabia imanıyla çarpanlar, nefsini Mescid-i Aksa´yla ifade bulan mukaddeslere adayanlar kazandı. Hın

Tarih: 01.01.0001 00:00
Aydemir: ?Hınıs yüksek irfanını ortaya koydu´

AYDEMİR: HINISLI DADAŞLARA MİNNETARIZ 
Milletvekili Aydemir, ?Seçim sürecinde, ?Hınıs, Erzurum´un görkem ifade eden çok özel bir ilçesi. AK Parti ?siz geçen 5 yıl için büyük nedamet yaşanıyor. 31 Mart hizmet siyaseti için vira bismillah zamanı olacak inşaallah. Hınıs bizim gözbebeğimiz, yüreğimiz. ? demiştik. Hınıs her türlü takdir ve övgünün üstünde bir vurguyla hizmet siyasetini seçti. Hınıslı dadaşlar, yeryüzündeki mazlum ve mağdurların hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a vefasını bir kez daha gösterdi. Kalbi muhabbetlerimizi sunuyor, bu yüksek duruş karşısında ihtiram hislerimizi vurguluyoruz. ? ifadesini kullandı. 
AYDEMİR´DEN HINIS BULUŞMASI 
Milletvekili Aydemir, 31 mart seçimleri sonrasında ilk teşekkür ziyaretini Hınıs ilçesine yaptı. AK Parti ilçe Başkanı Memet Sönmez´le birlikte Hınıs Kaymakamı Bülent Ay´ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Başkan Erdoğan Eren´i tebrik etti, Hınıs´ta bir nikah törenine katılarak, nikah şahitliğinde bulundu. 
?EREN, HİZMET SİYASETİNDE BAŞARININ ADIDIR´ 
Milletvekili Aydemir, ?Hınıs iki dönem sonra yeniden AK Parti kadrolarına teslim. İlk tebrik ve hayırlı olsun ziyaretimizin bu eşsiz ilçemize yapılmasının anlamı büyüktü. Az zaman sonra Hınıs´ımız ak yerel hizmetlerin lezzetine varacak inşaallah. Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan Eren´e başarı diliyoruz. Rabbim muini olsun´ niyazında bulundu. 
AYDEMİR´DAN KAYMAKAM AY´A TEŞEKKÜR 
AK Parti İlçe Başkanı Sönmez, Belediye Başkanı Eren´le birlikte Kaymakam Bülent Ay´ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Ay´ın kayyumluk döneminde gerçekleştirdiği üstün hizmetleri gıpta ile karşıladıklarını bildirdi. Aydemir, ?Hınıs Kaymakamımız Bülent Ay gayretleriyle ilçemize büyük değerler kattı. Özelikle Kayyım vazifesini üstlendikten sonra Hınıs´ın her noktasına yerel hizmet aktarımında bulundu. Devlet adamlığını, güzide şahsiyetini ortaya koydu. Müteşekkiriz. ? açıklamasında bulundu. 
Milletvekili Aydemir Hınıs´taki ziyareti kapsamında daha sonra Hınıs Belediye Başkanı Eren´in kıydığı nikahta şahit olarak Ahmet ve Şeydanur çiftinin mutluluğunu paylaştı. iki cihan saadeti diledi. 
MUŞ´A AK TEŞEKKÜR ZİYARETİ 
Milletvekili Aydemir, Hınıs ziyaretinin ardından, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek´le birlikte, 31 mart seçimlerinde tarih yazan Muş ve Malazgirt ilçesine giderek tebriklerini sundu. Başkan Feyat Asya´ya gösterdiği başarıdan ötürü teşekkür eden Milletvekili Aydemir ve Şimşek, Asya´nın şahsında Muş halkına minnettarlıklarını kaydetti. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı