Başbakan Yardımcısı Akdağ, askerlerle bayramlaştı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ vatani görevini yapan askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Başbakan Yardımcısı Akdağ, askerlerle bayramlaştı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı´nda vatani görevini yapan askerleri ziyaret ederek bayramlaştı. Akdağ, bazı askerleri kendi cep telefonundan aileleriyle görüştürdü.
Başbakan Yardımcısı Akdağ, beraberindeki Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ile Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret etti. Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar ve askeri erkanın bayramını kutlayan Akdağ, komutanlıkta vatani görevini yapan Jandarma Onbaşı Kadir Yıldırım, jandarma erler Ramazan Duyan, Ali Fuat Erşen ve İbrahim Özkan ile bir süre sohbet etti.
Başbakan Yardımcısı Akdağ, ardından ailelerinin telefon numaralarını alarak, kendi cep telefonuyla aradığı askerlerin yakınlarıyla görüştü. Akdağ, daha sonra telefonunu verdiği Mehmetçiklerin aileleriyle görüşmesini sağladı. Mehmetçik ile çay içerek bir süre sohbet eden Akdağ, daha sonra buradan ayrıldı. 

Akdağ, çocuklara arafalık dağıttı
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, daha sonra çocuklarla bir araya gelerek arafalık dağıttı.
AK Parti Erzurum İl teşkilatınca Olimpiyat Parkında düzenlenen bayramlaşma programına da katılan Akdağ, partililerin bayramlarını kutladı.