BAŞKAN ORHAN´DAN ?ZAFER BAYRAMI´ MESAJI?

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ?30 Ağustos; şer güçlerin milletimizi esaret altına alarak, Anadolu´yu parçalama ve paylaşma girişimlerine karşı binbir zorluklar içerisinde verilen eşsiz mücadelenin zaferle taçlandırıldığı destanın adıdır.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BAŞKAN ORHAN´DAN ?ZAFER BAYRAMI´ MESAJI?

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ?30 Ağustos; şer güçlerin milletimizi esaret altına alarak, Anadolu´yu parçalama ve paylaşma girişimlerine karşı binbir zorluklar içerisinde verilen eşsiz mücadelenin zaferle taçlandırıldığı destanın adıdır.? dedi. 
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 93 yıl önce dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunların, bugünlerde terör belasıyla yeniden oynanmak istendiğini ifade ederek, ?Aziz milletimiz, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bu şer odaklarına karşı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da pekiştirerek gerekli cevabı vermektedir.? dedi.
Ülkemizi bölmek, parçalamak ve yok etmek isteyen güçlere karşı, milletimizin zorluklar içerisinde verdiği mücadelenin ardından elde ettiği onurlu ve şanlı zaferin adının 30 Ağustos olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, şunları söyledi: ?Şer odaklar bundan 93 yıl önce olduğu gibi bugün de farklı isimler ve farklı hinliklerle ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını sürdürmek istemektedirler. Milletimizin kenetlendiğinde neleri başarabileceklerini bundan tam 93 yıl önce olduğu gibi, bugünlerde de bir kez daha görmektedirler. Bizlere düşen görev millet olarak daha da kenetlenmek, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirerek, bu kirli oyunların arkasındaki odaklara fırsat vermemektir. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Zafer Bayramı´nı kutluyorum."