B.B Erzurumspor hız kesmiyor

Akşam tesislerde ışıklandırma altında teknik ve taktik antrenmanı yapan Mavi Beyazlı futbolcular, sabah ise fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet çalışması yapıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor hız kesmiyor

 

Sinan AYDIN

Süper Ligin 15. Haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor´u ağırlayacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde kulüp tesislerimizde antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, değim yerinde ise gece gündüz çalışıyorlar. Önceki gün akşam idmanı yapan futbolcular, tesislerde hava kararmasına rağmen ışıklandırma yardımı ile teknik ve taktik antrenmanı yaptılar.

SABAH FİTNESS SALONUNDA ÇALIŞTILAR

B.B Erzurumsporlu futbolcular, dün sabah ise günün ilk çalışmasını fitness salonunda koordinasyon ve kuvvet üzerine çalışma yaptılar.  Bol bol ter atan oyuncuların antrenmanlar boyunca oldukça neşeli halleri dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Bursa deplasmanında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen kaleci Sehiç´in yediği iki hatalı golle sahadan mağlup ayrılan B.B Erzurumspor, kendi evindeki saha avantajını iyi kullanıp Evkur Yeni Malatyaspor´u da eli boş göndermeyi planlıyor.  Tüm oyun planlarını 3 puan üzerine yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, saha ve seyirci avantajını da kullanarak Pazar günü Kazım Karabekir stadyumunda gülen taraf olmak istiyor.