BB Erzurumspor Rize´den rövanşı almak istiyor

Evinde çok önemli iki puan kaybeden mavi beyazlı ekip, Çaykur Rizespor´dan puan yada puanlar alarak ilk maçın rövanşıı almak istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor Rize´den rövanşı almak istiyor

Sinan AYDIN

Süper ligin 25. hafta müsabakalarında deplasmanda Çaykur Rizespor´a konuk olacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kazım Karabekir stadyumunda Pazar günü oynadığı karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor ile 1 - 1 berabere kalarak puanını 22 yapan ve evinde çok önemli iki puan kaybeden mavi beyazlı ekip, Cuma günü ligin 25. hafta müsabakasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

OLTAN VE DARRİ´YE GÖREV VERİLMESİ BEKLENİYOR

Kayserispor maçında kaçan 3 puandan dolayı morallerinde alt üst olduğu ekipte, teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularını Rize maçına motive ediyor. Kayserispor maçında yaptığı kadro ve oyun taktiği yanlışına Rize maçında düşmemesi beklenen Mesut hocanın, bu maçta Gomes ısrarından vazgeçip Oltan ve Darri´ye de ilk 11´de şans vermesi bekleniyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlara, İstanbul da tedavi gören Obertan dışında tüm oyuncular katılırken, devre arası transfer edilen ve antrenmanda sakatlanarak üç maçta da forma giyemeyen Rashani´de antrenmanlara çıktı.

´´İYİ BİR EKİP OLDUK ARTIK´´

Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Kayserispor maçının artık geride kaldığını ve Rize müsabakasına odaklanmaları gerektiğini belirtti. Ligde birbirinden zorlu maçların olacağını ifade eden tecrübeli teknik adam, " Zor süreçten geçiyoruz. Zaman zaman aksilikler yaşasak ta bu kaoslardan çabuk çıkmamız lazım. Camia olarak kenetlenerek hedefimize varmak bizim görevimiz. Bu doğrultuda oyuncular olarak sizlere çok büyük görevler düşüyor. İyi bir ekip olduk artık. Hem deplasmanda hem de kendi sahamızda gerçek gücümüzü göstererek küme düşme potasından üst sıralara çıkmak ve taraftarlarımızı sevindirmek zorundayız. Sizler bunu başaracak güce ve yeteneğe sahipsiniz" dediği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 12 Şubat Cuma günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.