BB Erzurumspor stadyumda çalıştı

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumsporlu futbolcular, dünkü antrenmanı Kazım Karabekir stadyumunda yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor stadyumda çalıştı

Sinan AYDIN

Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor, dünkü antrenmanını kazım Karabekir stadyumunda yaptı. Güneşli bir havada gerçekleştirilen antrenmana, milli takımdan dönen kaleci İbrahim Sehiç´te katılırken, Pote ve Sunu katılmadı. TFF 1. Ligin 12. Haftasında Cumartesi günü Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını Kazım Karabekir stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

TEK PAS VE ŞUT ÇALIŞMASI YAPTILAR

Kasım ayının sonları olmasına rağmen güneşli bir havada gerçekleştirilen antrenmanda, teknik direktör Erkan Sözeri futbolcularına tek pas ve şut çalışması yaptırdı. Taktik ağırlıklı antrenmanda, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. 10 günlük milli arayı birçok gün çift günde çift antrenman yaparak sürdüren futbolcular, Eskişehirspor maçını kazanarak deplasman galibiyeti serisini sürdürmek istiyor.

MAÇI CANER AK YÖNETECEK

Sakatlığı geçen İbrahim Akdağ ile affedilerek tekrar a takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Rashad Muhammed´in antrenmanlardaki hırslı hali, teknik heyeti sevindiriyor. Bu arada 23 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor ? BB Erzurumspor maçının hakemleri de açıklandı. Caner Ak´ın yöneteceği maçın yan hakemleri ise Furkan Ürün ve Emrah Ünal olacak. Dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Aksu görev yapacak.