BB Erzurumspor´da parola 3 puan

Hafta sonu zorlu bir Ankara deplasmanına gidecek olan BB Erzurumspor, 3 puanla dönüp seri yakalamak istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da parola 3 puan

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 4. Haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, bu maçın hazırlıkları aralıksız sürüyor. Kulüp tesislerinde taktik ağırlıklı çalışma yapan futbolcular, galibiyete odaklandı. Boluspor maçında alınan galibiyetin devam etmesini isteyen teknik heyet ve futbolcular, rakip takımın sentetik çim sahasının dezavantaj oluşturmaması için hem normal sahada hem de sentetik çim sahada antrenmanlarını sürdüren mavi beyazlı futbolcular, dostluk maçında Sivasspor karşılaşmasında ortaya konan futbolcu Keçiörengücü karşısında da devam ettirmek istiyor. Zor bir deplasman maçına çıkacak olan futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer´in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirmek için ter döküyor.

MUZAFFER HOCA FARKLI BİR TAKTİK UYGULAYACAK

Bu arada teknik direktör Muzaffer Bilazer´in Keçiören maçına farklı bir taktik anlayışı ile çıkmayı düşündüğü, bu maçta transferin son gününde takıma dahil edilen Hamroun ve Hasan Ayaroğlu´na forma şansı vereceği öğrenildi. Takıma yenie katılmış olmalarına rağmen Sivasspor maçında tam not alan iki futbolcunun da, hocalarını görev vermesi halinde maça hazır oldukları öğrenildi. İzinden dönen Rashad Muhammed´in de katıldığı antrenmanlar, neşe içerisinde geçiyor. Takımdaki pozitif hava, hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindiriyor. Cuma günü uçakla Ankara´ya geçecek olan BB Erzurumspor, burada bir ter antrenmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

MAÇTA DİRENÇ TONUSLUOĞLU DÜDÜK ÇALACAK

Bu arada TFF 1. Lig´in 4. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler de belli oldu. Cumartesi 15.30´da oynanacak olan Keçiörengücü-BB Erzurumspor maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

 

Ligde oynanacak müsabakalarda düdük çalacak hakemler şöyle:

 

13 Eylül Cuma:

19.00 Balıkesirspor-Ümraniyespor: Bülent Birincioğlu

 

14 Eylül Cumartesi:

15.30 Keçiörengücü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Direnç Tonusluoğlu

19.00 Boluspor-Altay: Turgut Doman

19.00 Altınordu-Eskişehirspor: Murat Erdoğan

 

15 Eylül Pazar:

16.30 İstanbulspor-Giresunspor: Burak Şeker

16.30 Bursaspor-Osmanlıspor: Emre Malok

19.00 Ekol Göz Menemenspor-Akhisarspor: Ramazan Keleş

19.00 Adanaspor-Adana Demirspor: Tugay Kaan Numanoğlu

 

16 Eylül Pazartesi:

19.00 Hatayspor-Fatih Karagümrük: Hakan Ceylan