BB Erzurumspor´da ruhsuz futbolun nedenleri araştırılıyor

BB Erzurumspor´da futbolcuların ortaya koyduğu ruhsuz futbolun nedenleri araştırılıyor. Ortaya atılan bazı iddialar ise yenilir yutulur cinsten değil?

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor´da ruhsuz futbolun nedenleri araştırılıyor

 

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 8. Haftasında Ekol Göz Menemen Belediyespor ile deplasmanda berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan BB Erzurumspor´da sular durulmuyor. Rahatları yerinde olan ve alacakları takır takır ödenen futbolcuların ortaya koyduğu ruhsuz futbolun nedenleri araştırılıyor. Daha önce kulüp başkanı Hüseyin Üneş ile toplantı yapıp basının karşısına çıkarak daha iyi olacaklarına dair söz veren futbolcularda, oyun anlamında o günden bugüne değişen bir şey olmaması taraftarları isyan noktasına getirdi.

EN BÜYÜK TEPKİ ORTAYA KONULAN RUHSUZ FUTBOLA

Deplasman maçlarında dahi kendilerine ayrılan yerleri dolduran cefakar taraftarlar, puan kayıplarından çok ortaya konan ruhsuz futbola tepki gösteriyor. Özellikle Süper Ligde de mavi beyazlı takımda yer alıp bu ligde de devam eden futbolcuların tutarsız futbolu, kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Ligin en kötü takımlarından biri olan ve evinde oynadığı 7 maçtan da puan alamayan Menemen Belediyespor´un ilk puanını almasına neden olan takım olarak hatırlanacak olan BB Erzurumspor´da, iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

TARAFTARLARDAN ?RASHAD MUHAMMED AFFEDİLSİN´ ÇAĞRISI

Bazı futbolcuların kendi aralarında gurup kurarak futbolcular arasında huzursuzluk çıkardığı, Rashad Muhammed´in dahi bu futbolcuların istememesi nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia ediliyor. Bu isimlerin teknik direktör Erkan Sözeri ve kulüp başkanı Hüseyin Üneş üzerinde de etkileri olduğu ve bu durumdan cesaret alarak adeta kulübün sahibiymiş gibi davrandıkları iddia ediliyor. Takımda futbolcular arasında gruplaşmalar nedeniyle huzursuzluk olduğu ve bu durumunda başarısız futbolun nedenleri arasında olduğu da ortaya atılan iddialar arasında. Bu arada taraftarlar, Rashad Muhammed´in gruplaşmalar nedeniyle kadro dışı bırakıldığını düşünerek yönetime ve teknik heyete ?Rashad Muhammed affedilsin´ çağrısı yaptılar ve sosyal medyadan bu konu ile ilgili binlerce paylaşımda bulundular.

GEÇ SAATLERE KADAR OKEY OYNUYORLAR İDDİASI

Bu arada yine gurup kurdukları iddia edilen bazı isimlerin sabahlara kadar okey oynadıkları, antrenmanlara uykusuz bir şekilde çıktıkları, Başkan Üneş ve yönetiminin de bu durumu öğrenmesine rağmen şuana kadar bu futbolculara yönelik bir yaptırım ve ceza uygulamadığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş´in Başkanlık otoritesinin de, kulüpte yaşananlar nedeniyle sarsıldığı ifade ediliyor. Şuana kadar sessiz kalan Hüseyin Üneş´in açıklama yapıp yapmayacağı ve nasıl radikal kararlar alacağı, kamuoyu tarafından merak ediliyor.