B.B Erzurumspor´dan başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu ve Süper Lig kulüpleri, Ankara´da yaşanan tren kazasında hayatını kaybedenler için baş sağlığı mesajları yayınladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor´dan başsağlığı mesajı

 

Sinan AYDIN

Ankara´nın Yenimahalle ilçesinde gerçekleşen tren kazasında hayatını kaybeden için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Süper Lig kulüpleri sosyal medya hesaplarından baş sağlığı mesajları yayınladı. 

TFF 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında vatandaşlarımızın vefat ettiğini ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." 

Galatasaray 
"Ankara´nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen tren kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz." 

Fenerbahçe 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." 

Beşiktaş 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler, kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz." 

M. Başakşehir 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah´tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." 

Ankaragücü 
"Ankara´da meydana gelen yüksek hızlı tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah´tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar dileriz." 

Trabzonspor 
"Ankara´da meydana gelen tren kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz." 

Bursaspor 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında vatandaşlarımızın vefat ettiği ve çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." 

A. Konyaspor 
"Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren´in kılavuz trenle çarpışması sonucu 43 kişinin yaralandığını, 4 vatandaşımızın ise hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." 

Antalyaspor 
"Ankara´nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen tren kazasında 4 kişinin vefat ettiğini, 43 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz." 

BB Erzurumspor 
"Ankara´da meydana gelen tren kazasında çok sayıda yaralı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." 

A. Alanyaspor 
"Ankara´da meydana gelen elim tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."