BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nurettin Taşcı hemşerileri ile buluştu

Büyük Birlik Partisi Oltu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı ile Büyük Birlik Partisinden Oltu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Nurettin Taşcı hemşerileri ile buluştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nurettin Taşcı hemşerileri ile buluştu

Nesrin Çetinkaya

Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Nurettin Taşcı, ?Oltu için, hizmetkâr olmak için yola çıktık. Cenab-ı Allah mahcup etmesin. Oltu´nun artık kaybedecek bir 5 yılı daha yok? dedi.

Taşcı, ?Oltu´yu yurt tutan, bu toprakları bize hediye eden, bu topraklarda Oltu Milli şura Hükümeti Devletini kuran aziz atalarımızın çok kıymetli yadigarı olan sevgili hemşerilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bizler hizmet noktasında vatandaşlarımızı birbirinden ayırt etmeden hizmetimizi yapıyoruz. Ben sadece Oltu´nun Payton Nuri´si değilim, Erzurum´un, Ankara´nın, Türkiye´nin ve hatta Avrupa´nın da Payton Nuri´siyim. Urfa´nın nasıl Fakıbaba´sı varsa Erzurum´un da Türkiye´nin de Payton Nuri´si var. Nurettin Taşçı kaybedebilir, Payton Nuri´yi öldürmeyin. Payton Nuri gelecekte de Erzurumlunun teminatıdır. Bir belediye başkanının Erzurum´da, Ankara´da altyapısının olması lazım? ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-2/15/1746246793134.jpg

TAŞÇI VAATLERİNİ SIRALADI

Vaatlerini sıralayan sınıflandıran Taşçı; ? Oltu´nun İlk etapta yol ve su sorunu bulunuyor. İlk etapta ana arterlerin yollarını asfalt yaptıracağız. Oltu´ya yakın bir zamanda içme suyu getirildi. Buna arıtma tesisi yapsan da bu su içilmez. Bir hayvan pazarı yapılıyor yarım kalmış onu tamamlayacağız. Kapalı halk pazarı projemiz hazırlanıyor. Efkan Ala Kültür Evi´nde 10-12 bin TL´ye düğün yapılıyor. Sizlere hizmet etmek için belediye adına orasını çalıştıracağız. Ben aslen Beden Eğitimi öğretmeniyim. İlçemiz spor altyapısının olduğu bir ilçe. Biz gençlerimiz ile ilgili de en güzel şekilde elimizi uzatacağız. Dışarı da okuyan çocuklarımız var. Hafta sonu Oltu´ya gelmek istese bir ayda 200 TL yol parası vermek zorunda kalıyor. Allah nasip ederse, öğrencilerimiz Pasolarını göstermek suretiyle Oltu Belediyesi araçlarından bedava faydalanacaklar.

BEN BU YOLDA TAŞIN ALTINA GÖVDEMİ KOYDUM

Köylerden gelen vatandaşlarımız, özellikle hanım kardeşlerimiz mağdur oluyorlar. Onların Oltu´ya geldikleri zaman oturacakları, dinlenecekleri bir sosyal hizmet planımız var. Biz beş yıl içerisinde öyle tahmin ediyorum ki ilçelerin incisi, ilçelerin birincisi olan ilçemizi Necmettin Başkan´ın getirdiği hizmet seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Ben bu yolda taşın altına gövdemi koydum. Sizlerden de sadece serçe parmağınızı koymanızı istiyorum. Hepinizi Allah´a emanet ediyorum? şeklinde konuşmasını tamamladı.