Bugün günlerden Erzurumspor

B.B. Erzurumspor, ´Düşme Hattındaki Fenerbahçe´ Galibiyeti İle Seri Yakalamak Ve Taraftarını Mutlu Etmek İstiyor! B.B. Erzurumspor Spor Toto Süper Lig´in 16. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile bugün karşı karşıya geliyor. Nefesler tutuldu maç saati

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bugün günlerden Erzurumspor

 

Sinan AYDIN

Çekişmeli geçecek karşılaşmada, dadaşlar galibiyete kilitlendi. Takımda, oynanacak futbolün yanı sıra gözler doğacak fırsatlarla Büyükşehir Belediye Erzurumspor forvetlerinde ve özellikle Ridge Munsy´de olacak.

 

İSTANBUL´DA TARAFTARLAR KARŞILADI

 

Mavi beyazlı ekip, kar yağışı altında, kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat: 20.00´da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi´nde, küme düşme hattında yer alan Fenerbahçe ile oynayacağı maç hazırlıklarını tamamladı. Çift başlı kartallar, Pazar günü hava yoluyla İstanbul´a geçerek kampa girdi. B.B Erzurumspor´u İstanbul´da yüzlerce taraftar karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

 

FORVETLER SİFTAH PEŞİNDE

 

Her iki takımında galibiyete ihtiyaç duyduğu karşılaşmada, saha ve seyirci avantajı ile tam saha hücum oynayacak Fenerbahçe karşısında gözler doğacak fırsatlarla B.B. Erzurumspor forvetlerinde olacak. Büyük ümitlerle B.B. Erzurumspor´a transfer edilen forvet Ridge Munsy´nin geride kalan maçlarda beklenen performansı bir türlü gösterememesine karşılık Fenerbahçe karşısında şansızlığını yenip gol orucunu bozması bekleniyor. Mavi Beyazlı takımda, cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.