Büyükşehir´in mobil mezbahalarına tam not

Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin sağlıklı ve hijyenik kurban kesimi için kent genelinde oluşturduğu mobil mezbaha uygulaması Erzurumlulardan yine takdir topladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Büyükşehir´in mobil mezbahalarına tam not

Beş yıldır devam eden söz konusu uygulamayla ilgili görüş belirten vatandaşlar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e teşekkür etti. Kentin 8 ayrı noktasına kurulan mezbahaların her birinde 8´i kasap, 3´ü yardımcı personel olmak üzere toplam 90 kişi görev aldı. 
DADAŞKENT: (Abdülhamid Han Mahallesi Akabe Sokak Bilgi Evi yanı), ŞÜKRÜPAŞA: (İstasyon Mahallesi Dadaşköy Yolu Caddesi), TAŞMESCİT: (Rabia Ana Mahallesi Taşmescit Cami Yanı), YAKUTİYE: (Muhiddin-i Arabî Camii yanı, Araplar Düzü Caddesi Karayolu Opet Petrol arkası), HİLALKENT: (Cemal Gürsel Caddesi İtfaiye önü), YENİŞEHİR: (Adnan Menderes Mahallesi Suat Arslan Cami karşısı), YILDIZKENT: (Millet Camii yanı, Kuğulu Park altı), KAYAKYOLU: Hamza Alkazan Camii yanı ve Kayakyolu Villalar altına konulan mezbahalardaki kesimler veteriner hekimlerin denetimi altında yapıldı. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e söz konusu uygulamadan ötürü bir kez daha teşekkür eden vatandaşlar, ?Başkanımız Mehmet Sekmen´den Allah razı olsun. Erzurum, daha önce böyle bir uygulama görmemişti. Kurbanlarımızı 5 yıldır sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kestiriyoruz. Başkanımız Mehmet Sekmen´e bizlere sunduğu bu imkânlardan ve böylesine modern bir uygulamadan ötürü teşekkür ediyoruz? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı