Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla çeşitli okul, kurum ve kuruluşlar tarafından Erzurum İl Müftülüğüne bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyaretleri

Nesrin Çetinkaya

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Erzurum İl Müftülüğüne gerçekleştirilen ziyaretler şu şekilde;

Sabancı Ortaokulu Müdürü İhsan Akpınar İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula´yı beraberindeki öğrencilerle ziyaret etti. Yakutiye Gençlik ve Spor Müdürü Yakutiye Kız Öğrenci Yurdu müdiresi 60 kişilik bir öğrenci heyetiyle ziyarette bulundu. Ziyarete Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı da katıldı.  Atatürk Üniversitesi Vakıf Okullarından bir ziyaret gerçekleştirilirken, Erzurum proje İmam Hatip Lisesi´nden Hitabet Dersi Öğretmeni Sümeyye Şat ile öğrencileri de İl Müftülüğünü ziyarete gelenler arasındaydı. Ayrıca AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik beraberindeki AK Parti Kadın Kollarından bir heyetle birlikte İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula´yı makamında ziyaret ettiler.

Heyetler ziyaretlerde İl Müftüsü ve tüm Din Görevlilerinin Camiler Ve Din Görevlileri Haftasını kutlarken,  İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ise camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında bilgilendirmelerde bulunarak İl Müftülüğü ve müftülük personeli hakkında değerlendirmelerini paylaştı. Kuruma yapılan ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.