Çileden çıkaran Park anlayışı!

Erzurum´un en işlek caddelerinde gelişigüzel bir şekilde park edilen araçlar trafiği aksatırken, vatandaşları ise adeta çileden çıkarıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Çileden çıkaran Park anlayışı!

Nesrin Çetinkaya

Özellikle trafiğin en yoğun olduğu ana caddelerde yaşanan araç park sorunu vatandaşlara illallah dedirtiyor. Duyarsız kişiler tarafından işlek caddelerde çift taraflı olarak gelişigüzel park edilen araçlar trafiği durma noktasına getirirken, sürücülere ise zor anlar yaşatıyor. Hatalı ve keyfi bir şekilde yol kenarlarına park edilen araçların trafiği adeta çileye dönüştürdüğünü belirten vatandaşlar, yetkililerin duruma kayıtsız kalmamasını ve bir an önce çözüm üretilmesini istediler.

Duydukları rahatsızlıkları GÜNEBAKIŞ´A paylaşan vatandaşlar, ?Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Karşılıklı bir şekilde yolun iki tarafında da park edilen araçlar yüzünden yol daralıyor, trafik ilerlemiyor. Keyfe keder bir şekilde park edilen araçlar kazalara neden oluyor. Duyarsız ve bilinçsiz sürücüler yüzünden trafik bizim için çileye dönüşüyor. Bu durumdan fazlası ile rahatsızlık duyuyoruz. Şehir içinde araç kullanımımız zorlaşıyor, ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Öyle zaman oluyor ki boş yerleri dahi duba, sandalye ya da farklı bir şey koyarak kendilerine park yeri açıyorlar. Bu konuda yetkililerden yardım talep ediyoruz. Konuya duyarsız ve kayıtsız kalınmasın. Bu şehir için çok ciddi bir sıkıntı, bir an önce buna bir çözüm bulunmalı. O yüzden yetkilileri göreve çağırıyoruz, denetlemeler yapılsın, hatalı ve duyarsız insanlar cezasız kalmasın? diye konuştular.