Dadaş doğu derbisini kazanmak istiyor

Doğu Anadolu Bölgesinin iki güzide futbol şehri olan Yeni Malatyaspor ile Erzurumspor, Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Tarih: 07.10.2022 13:33
Dadaş doğu derbisini kazanmak istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftası aynı zamanda Doğu derbsine sahne olacak. Doğu Anadolu Bölgesinin iki güzide futbol şehri olan Yeni Malatyaspor ile Erzurumspor, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Doğu derbisini kazanarak çıkışa geçmek isteyen Erzurumspor, mu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

MUZAFFER HOCA OYUNCULARINI UYARDI

Geçtiğimiz hafta Denizlispor karşısında ilk galibiyetini alan Erzurumspor'da, galibiyetten çok 9 kişi kalan rakibe karşı oynanan kötü futbol kouşulmuştu. Teknik patron Muzaffer Bilazer, futbolcuları ile bir toplantı yaparak oynanan oyunun kendilerine yakışmadığını, sahadaki takımı tanıyamadığını söylediği, bir an önce Pendikspor, Göztepe ve Samsunspor maçında mücadele eden takımı görmek istediğini söylediği öğrenildi.

FUTBOLCULAR SÖZ VERDİ

Mavi beyazlı takımın futbolcuları, oynanan oyunda kendilerininde memnun olmadığını, skoru koruma telaşına düşünce mücadeleden düştüklerini, Yeni Malatyaspor maçından iyi futbolla üç puan alarak taraftarlarını sevndirmek istedikleri konusunda söz verdikleri öğrenildi. Kaptan Mustafa Yumlu'da önceki gün sosyal möedya hesabında yaptığı açıklamada, '' İstenilen ve beklenilen oyunu belki sahaya yansıtamadık ama biz beraber güçlüyüz Dadaş'ım. Bundan sonra bize güvenenleri mahçup etmemek için sahada daha çok mücadele edeceğimizi sözünü veriyoruz.'' demişti. 

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

Denizlispor maçının geride kaldığını hatırlatan taraftarlar isen sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takıma güvendiklerini ifade edip,'' Dar ama kaliteli bir kadroya sahibiz. Denizlispor maçında sahada gördüğümüz futbolcular siz olamazsınız. Sizin kalitenizi biliyoruz. Sezonun ilk haftalarında ortaya koyduğunuz mücadeleyi biliyoruz. Eğer gerçek gücünüzü ortaya koyarsanız Yeni Malatyaspor'u yeneceğinizden hiç kuşkumuz yok'' şeklinde görüş belirttiler.

ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN MORAL ZİYARE

Mavi Beyazlı futbolcular, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Erzurumlu sporcular üst minikler 60 kiloda Türkiye boks şampiyonu Cahit Emin Akyüz ve 63 kiloda gençler Türkiye boks şampiyonu Muhammed Enes Kanar, takımı ziyaret ederek moral verip başarı dileklerini ilettiler.