Dadaşın hedefi ilk 10

Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp başkanı Hüseyin Üneş, üç büyük takımın bonkörce dağıttığı puanlara bakıldığında çok kötü durumda olmadıklarını, ikinci yarıda doğru dokunuşlarla ilk 10´un içinde yer bulacaklarına inandığını belirtti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşın hedefi ilk 10

 

Sinan Aydın

Önceki yönetimde görev aldıktan sonra başkanlığa aday olduğunu ifada eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp başkanı Hüseyin Üneş, "Yeni bir başkan ve yeni bir yönetimle yola çıktık. Takımın durumunu iyi bilenlerdenim. Yeni yönetimin enerjisini yansıtıp, takımımızı hak ettiği yere taşımak istiyoruz." diye konuştu.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

Ligin ilk yarısında takımın önemli direnç gösterdiğini ve eksikliklere rağmen kimsenin beklemediği futbolun ortaya konulduğunu dile getiren Üneş,  "Sıralamadaki yerimiz biraz aşağılarda görünse de orta sıralardaki takımlarla aramızda çok büyük puan farkı olmadığını futbolu takip eden herkes görüyor. Çok hızlı yükseliş dönemi geçirdikten sonra Süper Lig´e yükseldik. Bu sezon en büyük hedefimiz öncelikle ligde kalmak. Sıralama anlamında orta sıraların üzerinde olacağımızı düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.

HAKKIMIZIN YENİLDİĞİ MAÇLAR OLDU

Bazı maçlarda haklarının yenildiğini dile getiren Üneş, "Hakkımızın yenildiği maçlar oldu. Bu durum Konyaspor maçından başlayıp Kasımpaşa, Akhisarspor maçlarını analiz edince tekrar görünecektir. Buna rağmen ve alt sıralardaki rakiplerimize baktığımızda, bunun yanında üç takımın bonkörce dağıttığı puanlar göz önünde bulundurulduğunda çok kötü durumda değiliz. İkinci yarıda doğru dokunuşlarla kendimizi ilk 10´un içinde bulacağız. Sahamızdaki Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile oynadığımız maçlar ortada. Ankaragücü ile evimizde yaptığımız maçta da 90 dakika tek kale oynadık ama futbol bu, bazen atamayınca uzatma dakikalarında kontratakta gol yiyorsunuz, yeniliyorsunuz. Bu maçlarda çok şanssızlıklar yaşadık." Dedi.