Diş Hekimliği Fakültesi bölgede önemli bir rol üstleniyor

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti. Fakültenin farklı bölümlerinde incelemelerde bulunan Rektör Çomaklı faaliyetleri yerinde gözlemledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Diş Hekimliği Fakültesi  bölgede önemli bir rol üstleniyor

 

GÜNEBAKIŞ

Sürekli yenilenen ve gelişen bir üniversite olarak 2018 eğitim- öğretim döneminde de fakülte ziyaretlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Diş Hekimliği Fakültesinin gerçekleştirdiği tedavi hizmetleri ile bölgesinde önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

?ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AİLESİNİN SESİNE KULAK VERİYORUZ?

?Akademik, idari, sosyal ve teknolojik alt yapımız ile sürekli yenilenen ve gelişen bir üniversite olarak bu yılda ekibimizle birlikte fakülte ziyaretlerimize devam ediyoruz? dedi. Çomaklı, ?Karşılıklı fikir alışverişleriyle birlikte eksikliklerimizi gideriyor, zayıf yönlerimizi güçlendiriyoruz. Akademisyenlerimizin, idari personelimizin ve öğrencilerimizin sesine kulak vererek ortak paydamız olan Atatürk Üniversitesini daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bilim üretmek için gerekli tüm imkânları seferber ediyor; şehrimize, bölgemize ve ülkemize fayda sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz? ifadelerine yer verdi.

Bugünde bu doğrultuda çalışan, sadece üniversiteye değil şehre ve bölgeye hizmet veren Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ettiklerini belirten Rektör Çomaklı, akademik alandaki çalışmalarının yanı sıra ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde de önemli projelere imza atan Diş Hekimliği Fakültesinin, gerçekleştirdiği tedavi hizmetleri ile bölgesinde önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

?FAKÜLTEMİZ ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENİYOR?

Diş Hekimliği Fakültesinin kurulduğu yıldan itibaren yürüttüğü sağlık hizmetleriyle Erzurum başta olmak üzere çevre illerin de diş sağlığı ve hastalıkları tedavisinde büyük bir boşluğu doldurduğunu ve bölgenin önemli bir sağlık ihtiyacını karşıladığını aktaran Rektör Çomaklı, kendisini yaşam boyu eğitime hazırlamış diş hekimleri yetiştirmeyi temel misyon edinerek çalışmalarını ve hizmetlerini sürdüren Diş Hekimliği Fakültesi ailesini tebrik etti.