Doktorun sır intiharı!

Genç Doktor, ?mal varlığımı çocuk esirgeme kurumuna bağışlıyorum´ diye not bırakıp intihar etti..

Tarih: 01.01.0001 00:00
Doktorun sır intiharı!

?Tüm mal varlığımı çocuk esirgeme kurumuna bağışlıyorum´ diye not bırakan Doktor Emre bakırlı, yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son verdi.

 

Sinan AYDIN

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesi, şok bir ölüm olayı ile sarsıldı.

Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Doktor Emre B. (30), vücuduna yüksek dozda ilaç alarak intihar etti. Genç doktorun cesedi, sabah işe gelen personel tarafından bulundu. Kurum yetkilileri tarafından ölüm olayı Cumhuriyet savcılığına bildirildi. Ceset otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

MAL VARLIĞINI ÇOCUK ESİEGEME KURUMUNA BAĞIŞLADI

 

Emre B.´nin geride bir de not bıraktığı belirlendi. Notta, ?Tüm mal varlığımı Çocuk Esirgeme Kurumu´na bağışlıyorum? yazılı olduğu öğrenildi. Atatürk Üniversitesi yönetimi tarafından konu ile ilgili bir bilgi notu açıklaması yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ?Üniversitemiz Tıp Fakültesi hekimlerinden Araştırma Görevlisi Doktor Emre B.´nin bu gece saatlerinde yüksek dozda ilaç almak suretiyle intihar ettiği savcılık tarafından yapılan ilk incelemeler neticesinde tespit edilmiş, kesin sonucun yapılan otopsinin ardından açıklanacağı bildirilmiştir. Bu gece saatlerinde Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesi genel cerrahi servisinde nöbetçi olan Emre B., sabah saatlerinde nöbetçi hekim odasında çalışanlar tarafından ölü olarak bulunmuştur. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın üzerinden bir intihar notu çıktığı bilgisi savcılık tarafından paylaşılmıştır. Atatürk Üniversitesi ailesi olarak merhuma Allah´tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.? Genç doktorun ölüm haberi, Konya´daki ailesine de bildirildi. Çevresinde sakin ve yardımsever birsi olarak tanınan Doktor Emre B.´nin sır ölümü ile ilgili soruşturma devam ediyor.