Dünkü antrenmanı Başkan Üneş´te izledi

BB Erzurumspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenmanı izleyen kulüp başkanı Hüseyin Üneş, ´´İnşallah hep birlikte bu büyük camiayı layık olduğu yere, Süper Lig´e taşıyacağız´´ dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dünkü antrenmanı Başkan Üneş´te izledi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

20 Haziran´da evinde Eskişehirspor´u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenmanları izleyen kuüp başkanı Hüseyin Üneş, ´´İnşallah hep birlikte bu büyük camiayı layık olduğu yere, Süper Lig´e taşıyacağız´´ dedi. Hafta sonunu izinli geçiren mavi beyazlı futbolcular, Pazartesi günü tekrar antrenmanlara başlamıştı. Süper lige çıkmak için mücadele eden TFF 1. lig ekiplerinden BB Erzurumspor,  liglerin yeniden başlayacağı tarihe kadar kondisyon  eksikliğini gidermek için ter döküyor.

GÜÇ, KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTILAR..

Antrenmanların neşe içinde geçtiği BB Erzurumspor´da, zorlu geçen koronavirüs salgını süreciden sonra morallerin yerinde olması, yönetim ve teknik heyeti sevindiriyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, futbolcularına şampiyon olmayı hakeden kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söylüyor. Dün yapılan antrenmanda, güç, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Mehmet hoca, futbolcularının hırslarından oldukça memnun. Kondisyon depolayan ve  yeniden yükselişe geçen futbolular arasında kilo problemi olanların da, bu problemini büyük ölçüde giderdiği öğrenildi.

HÜSEYİN ÜNEŞ: BU BÜYÜK CAMİAYI SÜPER LİG´E TAŞIYACAĞIZ

Dünkü antrenmanı, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş´te izledi. Başkan Hüseyin Üneş, antrenman sonrası sosyal medya hesabından da yaptığı açıklamada, ´´ Erzurumspor´umuzun bugünkü antrenmanını takip ettik. Süper Lig yolunda kalan 6 final haftamızda futbolcu arkadaşlarımızın üzerlerine düşeni en güzel şekilde yerine getireceklerine inancımız tam. İnşallah hep birlikte bu büyük camiayı layık olduğu yere, Süper Lig´e taşıyacağız´´ dedi. BB Erzurumspor, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 20:00´da Kazım Karabekir Stadı´nda Eskişehirspor´u ağırlayacak. Karşılaşma, koronavirüs salgını ile mücadele  tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak.