Düzgün Market´in 17´inci şubesi Şükrüpaşa´da açıldı

Düzgün Marketler Grubu´nun Şükrüpaşa´da 2´inci Erzurum genelinde ise 17´nci Şubesi hizmete açıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Düzgün Market´in 17´inci şubesi Şükrüpaşa´da açıldı

Sinan AYDIN 

Marketin açılışına Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Bölge Adliyeler Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, ESOB Başkanı Rasim Fırat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Korkmaz , çok sayıda işadamı ve davetli katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Erzurum´da 17. Şubenin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İSKENDER DÜZGÜN: EKONOMİK SALDIRILARA RAĞMEN GERİ ADIM ATMADIK

Düzgün marketin ekonomik saldırılara karşı yatırımlarına devam ettiğini de ifade eden Düzgün, ?Bu saldırılara karşı bir adım geri atmadık, aksine üzerine üzerine gitmeye devam ediyoruz. Bu yatırım da bunun bir göstergesidir. Bugün istihdam sayısı yaklaşık 450´ye ulaştı. Erzurum´un dört bir yanında yatırımlarımıza, halkımıza hizmete devam ediyoruz. Enflasyonla Topyekün Mücadeleye tam destek veriyoruz. Tüm şubelerimizde kaliteli ve indirimli ürünlerle Erzurumlulara hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şehri kalkındırmak için el birliği ile çalışmalıyız? dedi.

SEKMEN: YATIRIM DEMEK İSTİHDAM DEMEK

Erzurum Valisi Okay Memiş ise yerel firmaların yatırımlarının kendilerini daha çok heyecanlandırdığını belirtti. Düzgün Marketler Grubu yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarına teşekkür eden Vali Memiş, yerli firmalara her zaman destek olacaklarını ifade etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, ekonomik saldırılara karşı yatırımlarına devam eden Düzgün Marketler Grubu´na teşekkür ederek, ?Yatırım demek istihdam demek. Şehrimize yapılan her yatırım gençlerimize iş imkanı demek. Allah bize yeni yatırımların açılışını yapmayı nasip etsin. Marketlerin içerisinde satılan ürünlerin üretimini de bizim yapmamız lazım. Üretim olmazsa olmaz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Erzurum üretim yapan bir kent haline gelecek? diye konuştu. Duaların okunması sonrası kurdele kesimi yapıldı.  Davetliler daha sonra marketi gezerek alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.