Erkan Sözeri için kader maçı

BB Erzurumspor´da teknik direktör Erkan Sözeri´nin geleceği tartışılıyor. Yönetim, Keçiören ve Adanaspor maçlarından alınacak sonuçlara göre ?Erkan hoca ile tamam ya da devam´ diyecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erkan Sözeri için kader maçı

Sinan AYDIN

Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor´a 5-0 gibi farklı bir skorla yenilerek tepki toplayan BB Erzurumspor´da, hafta sonu oynanacak olan Keçiörengücü maçının hazırlıkları sürüyor. Mavi Beyazlı takımda tepkilerin odağındaki isim olan teknik direktör Erkan Sözeri için, Keçiörengücü maçına kader maçı gözü ile bakılıyor. Oynanan futboldan taraftar kadar yönetiminde tatmin olmadığı BB Erzurumspor´da, ligin son sıralarındaki takımlara karşı alınan 1-1´lik skorların yanında, Trabzonspor maçında sahaya sürülen kadro ve alınan 5-0´lık mağlubiyetin Başkan Hüseyin Üneş ve yöneticilerinde sabrını taşırdığı öğrenildi.

KEÇİÖREN VE ADANASPOR MAÇLARI BELİRLEYİCİ OLACAK

Başkan Üneş´in hoca ile konuşup oynanan kötü futbol ve alınan skorlardan dolayı hesap sorup sorduğu öğrenildi. TFF 1. Ligin en iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen her maçta sahaya sürdüğü kadro ile eleştirilen ve yaptığı hamlelerle futboldan anlayan her kesimden insana saç-baş yolduran Erkan Sözeri için önümüzdeki Keçiörengücü ve ya Adanaspor maçlarına kader maçı gözü ile bakılıyor. Taraftarların büyük bir bölümünün istenmeyen adam ilan edip görevine son verilmesini  istediği Erkan Sözeri´nin olası bir Keçiörengücü maçı mağlubiyetinin ardından görevine son verilmesi bekleniyor.

TARAFTARLAR ERKAN HOCA ARASINDAKİ BAĞ KOPTU

Yönetimin teknik direktör konusunda bir B planı olduğu da iddia ediliyor. Taraftarlar ise Erkan Sözeri´nin Trabzonspor maçında sahaya sürdüğü kadro ile Süper Ligde teknik direktörlük yapamayacağını iddia ediyorlar. Bazı taraftarlar ise Erkan hocanın iyi teknik direktör olduğunu ancak bazı maçlarda sahaya yanlış kadro sürerek mağlubiyete ya da beraberliklere etki ettiğini düşünüyor. Spor otoriteleri ise Erkan Sözeri ile taraftarlar arasındaki iyi niyet bağının koptuğunu ifade ediyor. Buna gerekçe olaraksa; Erkan Sözeri´nin evimizde oynadığımız son maçta, maç esnasında tribünden tepki gösteren taraftarlara karşılık vererek diyaloğa girmesinin, hoca ile taraftar arasındaki bağı kopardığı, Erkan hocanın bu ve benzeri birkaç nedenden dolayı artık Erzurumspor´da başarılı olamayacağı düşünüyor.