Erzurum GSF´nin 2´incilik başarısı

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü tarafından Alametifarika reklam ajansı ve Hich Hotel Konya işbirliğiyle bu yıl ilk defa ?İyi Fikir Reklam Yarışması? düzenlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum GSF´nin 2´incilik başarısı

Günebakış/Nesrin Çetinkaya

Yarışmaya Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümü 3´er kişilik, 3 ayrı grupla katıldı. Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde heyecanlı bekleyiş sonrası bir grubun yaptığı tasarımla Atatürk Üniversitesi ikincilik ödülüne layık görüldü.  

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE İKİNCİLİK ÖDÜLÜ

Düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini Alametifarika kurucu ortağı ve yaratıcı direktörü Uğurcan Ataoğlu, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Duygu Aydın, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Uzmanı Tarık Doğan, Hich Hotel Konya kurucusu Serkan Vanlı, Türkcell Reklam Sorumlusu ve Hich Hotel Konya Kurumsal Kimlik Danışmanı Ebru Topçuoğlu, Batarya Reklam Ajansı Kurucu Ortağı ve Hich Hotel Konya Sosyal Medya Danışmanı Veli Güzel yaptı.

Türkiye´de bulunan İletişim ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin 3´üncü ve 4´üncü sınıf lisans öğrencilerinin katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya Atatürk Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi´nden çok sayıda başvuru alındı. Yapılan oylamalar sonucunda yarışmanın birincilik ödülü Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencilerine, ikincilik ödülü Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerine, üçüncülük ödülü ise yine Selçuk Üniversitesi Reklamcılık bölümü öğrencilerine verildi.