ERZURUM´DAN BİR ÜNLÜ GEÇTİ

MUSTAFA ILICALI´NIN YEĞENİNE SEVGİ SELİ

Tarih: 01.01.0001 00:00
ERZURUM´DAN BİR ÜNLÜ GEÇTİ

Erzurumlu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı´nın Erzurum gezisi sevgi seline dönüştü. Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Mustafa Ilıcalı´nın yeğeni olan Acun Ilıcalı, ?Erzurumlu olmaktan onur duyuyorum. Hemşerilerimin yakın ilgisi beni duygulandırdı? diye konuştu. 
?Yetenek sizsiniz Türkiye´nin Erzurum´da yapılan ayağı için Erzurum´a gelen Acun Ilıcalı´ya, amcası Mustafa Ilıcalı yakından ilgilendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni ziyaret eden Acun Ilıcalı, daha sonra Kardelen TV´de canlı yayına katıldı. Ilıcalı burada ünlü olmanın dezavantajlarını anlattı. Acun Ilıcalı Amcası Mustafa Ilıcalı ile çıktığı canlı yayında ?Öncelikle rahat hareket edemiyorsunuz. Her dakikanız izlenir hale geliyor? diye konuştu.
BİNLERCE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Yoğun ilgi gösterilen Acun Ilıcalı, onuruna verilen yemek ve Kazım Karabekir Spor Salonunda yapılan ?Yetenek Sizsiniz Türkiye? yarışmasına katılanların yoğun ilgisine muhatap oldu. Yüzlerce kişiyle fotoğraf çektiren Acun Ilıcalı şunları söyledi:
?Erzurumlu olmak, ayrıcalık ve gurur verici. Erzurum benim için bir sevda. Bu kentin gelişmesi ve özellikle göçün önlenmesi yolunda yapılacak her tür çalışmaya destek vermeye hazırım. Ayrıca Amcamın milletvekili adayı olmasını da bu mübarek şehir için şans görüyorum. Bilim adamı olan amcam Mustafa Ilıcalı´nın projeleri bu kente büyük sıçrama yaptıracaktır.?